quote:Orijinalden alıntı: Odinn#21 quote:Orijinalden alıntı: TechN9ne quote:Orijinalden alıntı: Odinn#21 quote:Orijinalden alıntı: TechN9ne evet beyler kime çakıyoruz grup yapmışınız beni çağırmıyosunuz Tuttuğunu öpüyorsun. Usul bu. artık şansımıza ne gelirse diyosun Zenci de denk gelebilir. zenciyi sen çağırmadın mı usta sen ilgileniversene
quote:Orijinalden alıntı: TechN9ne quote:Orijinalden alıntı: Odinn#21 quote:Orijinalden alıntı: TechN9ne quote:Orijinalden alıntı: Odinn#21 quote:Orijinalden alıntı: TechN9ne evet beyler kime çakıyoruz grup yapmışınız beni çağırmıyosunuz Tuttuğunu öpüyorsun. Usul bu. artık şansımıza ne gelirse diyosun Zenci de denk gelebilir. zenciyi sen çağırmadın mı usta sen ilgileniversene Ben aslında zencilerin dişi reyonuyla ilgileniyorum ama konuda bir abzürtlük oluştu.
oha kimin donu kimin şeyinde kimin eli kimin donunda? zenci, insan, sevişmek? kaldıramam lan ben bunları
quote:Orijinalden alıntı: TechN9ne evet beyler kime çakıyoruz grup yapmışınız beni çağırmıyosunuz diego dur bi allahını seversen sen de zaten ortalık karışık
quote:Orijinalden alıntı: fuatturkrap ileride kiz arkadasina vericem bu konunun linkini.. Söyleyeyim de arkadaşlarıyla gelsin konuya madem. Sap kalan olmasın.
quote:Orijinalden alıntı: Cellar Door quote:Orijinalden alıntı: TechN9ne evet beyler kime çakıyoruz grup yapmışınız beni çağırmıyosunuz diego dur bi allahını seversen sen de zaten ortalık karışık
quote:Orijinalden alıntı: TechN9ne quote:Orijinalden alıntı: Cellar Door quote:Orijinalden alıntı: TechN9ne evet beyler kime çakıyoruz grup yapmışınız beni çağırmıyosunuz diego dur bi allahını seversen sen de zaten ortalık karışık Hınzırlar sizi. N'oluyor öyle imalı mesajlarla. 3.ye yer var mı?
quote:Orijinalden alıntı: NoName. zenci var ben varım çağan var artık kim kime Boy sırasına geçelim mi?
quote:Orijinalden alıntı: Odinn#21 quote:Orijinalden alıntı: NoName. zenci var ben varım çağan var artık kim kime Boy sırasına geçelim mi?
quote:Orijinalden alıntı: Odinn#21 quote:Orijinalden alıntı: NoName. zenci var ben varım çağan var artık kim kime Boy sırasına geçelim mi? kimin boyu zenci var haci ilk sira belli
quote:Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe quote:Orijinalden alıntı: Odinn#21 quote:Orijinalden alıntı: NoName. zenci var ben varım çağan var artık kim kime Boy sırasına geçelim mi? kimin boyu zenci var haci ilk sira belli Zaten ortancaya yazık olacak.