Şimdi Ara

Odin ile Güncelleştirme Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumun markası Samsung Galaxy Ace 2 şuan telefonumun android sürümü 2.3.6 . Şuan olan 4.1.2 bu sürüme yükseltmek istiyorum.
    Ayarlardan yazılım güncellemesine tıkladıgımda kullanılabilir güncelleme yok diyor .İnternetten araştırdıgıma göre bazı programlarla telefonumun sürümünü yükselte bilirmişim.Bunlar ;

1-Samsung Kies : Bunu samsungun kendi sitesinden son sürümünü yükledim ve kurdum. Telefonumu Wifi-kies ile pc ye bagladım.Güncelle işareti yok .

Odin ile Güncelleştirme Yapmak

2-Odin : Odin'i ilk defa kullanacagım için açıkcası bi hata yaparım diye korkuyorum.Odin le yükselte bilir miyim ? Hiçbir sorun yaşamadan......

Şimdiden Teşekkür ederim....İyi forumlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali-123 -- 20 Mayıs 2014; 19:57:32 >

• Ali-123 kullanıcısına yanıt
    Eğer cihaza doğru yazılımı atarsanız ve kabloyu işlem yapılırken çekmezseniz bir de cihaz yeniden başlatılırken müdahele etmezseniz sıkıntı çıkmaz
    Edit: Bu arada attığınız ss de kies de güncellemeyi görmüş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti aliasing -- 20 Mayıs 2014; 22:06:22 >
  • İlk once cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim.Kies de guncellemeyi goruyor ancak internette araştirdigima gore orada Firmware upgrade yeri olmasi lazim . Eger resime tekrar bakarsaniz maalesef yok . Onu nasil yapabilirim .? Samsungun kendi sitesinde kullanımını izledim. Videosu da şu ;
    http://www.samsung.com/tr/support/usefulsoftware/KIESTUTORIAL/JSP oradan Üretici Yazılımını Seçerseniz bulabilirsiniz ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali-123 -- 21 Mayıs 2014; 17:43:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali-123

İlk once cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim.Kies de guncellemeyi goruyor ancak internette araştirdigima gore orada Firmware upgrade yeri olmasi lazim . Eger resime tekrar bakarsaniz maalesef yok . Onu nasil yapabilirim .? Samsungun kendi sitesinde kullanımını izledim. Videosu da şu ;
    http://www.samsung.com/tr/support/usefulsoftware/KIESTUTORIAL/JSP oradan Üretici Yazılımını Seçerseniz bulabilirsiniz ....

Hocam kiesden hiç güncellemedim açıkçası. Zaten çok kullanmıyorum. (Bir kere yedek alayım dedim geri yüklerken çok sıkıntı çıkardı.) Odinden yüklerken bir sıkıntı çıkmaz adımları doğru uygularsanız.

• anti aliasing kullanıcısına yanıt
    Tekrar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. İyi Forumlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.