Şimdi Ara

ödf 4 alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrvolcann kullanıcısına yanıt
    Hocam apotemi kadar güzel sorular vardır içinde, ödf 3 var aşırı kaliteli sorular var içinde

• Güzeldir biraz uzun kaf serisine de bakabilirsin ben almayacağım sanırım bir heves ettim ama çook pahalı geldi bana o fiyata ayt matematik seti döşenir gibi bir şey bence ama almakta mantıklı bence maddi açıdan sıkıntı yaratmıyorsa alınır

• maddi açıdan sıkıntı yok da çok uzun be hocam ama zevkli konular olduğu için uzun olmasını dert edeceğimi sanmıyorum.

• Aynen zaten bana kalırsa onu 2 kitap gibi düşünmek bile mantıklı olabilir çünkü çok soruda var içinde vakit kaybı olacağını sanmıyorum biraz ekstra mesai lazım sadece

• Evet hocam ödf 3’ü okul başlamadan bitirirsem güzel olur ödf 4’ü de okulla götürürüm

• Kafa baktınız mı hocam?

• binary06 B kullanıcısına yanıt
    Ödf 4’e göre 2 konusu eksik hocam yoksa onu da düşünürdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-238FE9738 -- 21 Ağustos 2022; 22:22:39 >
  • Hocam seni biraz tanıdığım için söylüyorum ödf3ü güzel ilerlettin gayet,sınava daha aylar var ödf4ü bitirince 2 kitap bitirmiş kadar olursun zaten soru sayısından dolayı.Ben başkası olsa önermem ama sen üzerine düşüp süreyi çok uzatmadan bitirirsin verimli şekilde diye düşünüyorum.Sınav bi zor bi kolay geliyor tüm ihtimallere açık olmak lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jwthh kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.