Şimdi Ara

Ödediğim Vergi Borcu Ödenmedi Gözüküyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
53.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende mail gonderdim, mail veren arkadaş sağol bu arada.
  • Emaile gelen cevapta; 5 temmuz 2007'de sadece muayene harcı yatırıldığı, verginin vadesi 31 temmuz olduğu için 5 temmuzda ödenmesinin istenmeyeceği, makbuz varsa işletebileceğim yazılmış.

Acaba gerçekten ödemedim mi diye düşünüyorum, çünkü takipçi halletmişti muayene vs. (zaten muayene istasyonundaki ödemenin gözükmemesi mümkün değil gibi). benim anlamadığım, araç satışta 1 temmuz bile olsa veya 1 ocak bile olsa ay sonuna kadar vadesi olan aracın vergisini istiyorlar da muayene de gerçekten istemiyorlar mı?

Bu arada hiç bir makbuzu bulamadığım için paşa paşa ödeyeceğim vergiyi. kendim de emin olamadım zaten. aklımda ödendi diye kalmış sadece...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottocu

vergi yi her zaman için vergi dairesinden yatıracaksın

hangi devirde yaşıyoruz,
    ÖSYM harcı bile internetten yatırılıyor artık,

• quote:

Orjinalden alıntı: ottocu

vergi yi her zaman için vergi dairesinden yatıracaksın

Sabah sabah hakikaten gülümsettiniz beni..

İnsanların telefon,elektrik ve su faturaları için banka banka dolaştıklarını gördüğümde hep aklıma kaybedilen zamanla ortaya çıkan üretim açığını düşünürüm..

Siz memnunsunuz anladığım kadarıyla sıra beklemekten..

Arkadaşlar verginizi İnternet Bankacılıkları aracılıgı ile yatırın neden mi?

Ahmet arkadasımız simdi makbuzunu bulamıyor ancak o dönem internet bankacılıgı aracılıgı ile ödemiş olsaydı simdi bir kaç tuşa basmayla dekontu elinde olacaktı.En kötü bu dekontu gidip bir şubeden onaylatırdı ve kafası rahat olurdu.

Umarım sorununuz kısa zamanda çözülür..

• daha şaşırtıcı bir şey söyleyeyim, vakıfbank'tan 2 nci taksidi ve trafik cezasını ödedim. 15 dk sonra sistemde gözükmeye başladı! (buna şaırıyoruz artık, sıradışı olan doğru olan ülkemizde)

geçen yılın vergisini vergi dairesine ödedim. gecikmişlerde banka alternatifi yok maalesef (eski yıl olursa yani).
  • geçmiş olsun

http://forum.donanimhaber.com/m_25070503/mpage_1/key_//tm.htm#25171036

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 29 Temmuz 2008; 18:10:56 >
  • Arkadaşlar gib.gov.tr deki bilgileri girdiğimde böyle bir araç bulumadı diyor. Nedenini bilen var mı?

Sebebini şimdi öğrendim.Bizim vergi dairesi daha e sisteme geçmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egebuca -- 29 Temmuz 2008; 20:40:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.