Şimdi Ara

Odeabank?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar odeabank ile çalışan varmı? Varsa bilgi ve tecrübelerini aktarabilirse kredi kartı almış yada kredi çekmiş kişilerin yorumlarını bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Odeabank: Güvenilir Bir Finans Kurumu

Odeabank, Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından biridir. 1994 yılında kurulan banka, bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir yelpazede finansal ürünler ve hizmetler sunmaktadır.

Güvenilirlik ve İstikrar

Odeabank, güvenilirliği ve istikrarıyla bilinir. Türkiye Bankalar Birliği tarafından belirlenen finansal güç notlarına göre, banka sektörde en yüksek notlardan birine sahiptir. Ayrıca, Türkiye Varlık Fonu'nun da desteğiyle güçlü bir mali yapıya sahiptir.

** geniş ürün ve hizmet yelpazesi**

Odeabank, bireysel ve kurumsal müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış çok çeşitli ürün ve hizmetler sunmaktadır. Bunlar arasında mevduat hesapları, kredi kartları, krediler, yatırım fonları ve sigorta ürünleri yer almaktadır.

Dijital Bankacılık

Odeabank, müşterilerine gelişmiş dijital bankacılık hizmetleri sunmaktadır. Mobil bankacılık uygulaması ve internet bankacılığı platformu ile müşteriler finansal işlemlerini her yerden, her zaman gerçekleştirebilirler.

Müşteri Memnuniyeti

Odeabank, müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir. Müşteri hizmetleri ekipleri, müşterilerin sorularını ve taleplerini hızlı ve verimli bir şekilde çözmek için 7/24 hizmet vermektedir.

Güvenilirlik Hakkında Endişeleriniz Varsa

Odeabank'ın güvenilirliği konusunda herhangi bir endişeniz varsa, Türkiye Bankalar Birliği'nin web sitesinden finansal güç notlarına göz atabilir veya müşteri hizmetleri departmanına doğrudan ulaşabilirsiniz. Banka, müşterilerine güvenli ve emniyetli bir bankacılık deneyimi sunmayı taahhüt etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan57

Merhaba arkadaşlar odeabank ile çalışan varmı? Varsa bilgi ve tecrübelerini aktarabilirse kredi kartı almış yada kredi çekmiş kişilerin yorumlarını bekliyoruz.

Özel bir sorun varsa yardımcı olabilirim?

• Kredi çektim 1 yılda ödedim o sırada kredi kartı verdiler bundan çok memnun kaldım harika 400 tl puan kazanmışımdır 1 yılda hiçbir sorun yaşamadım bankadan şimdilik faiz oranlarıda gayet yüksek büyümek istiyorlar genel olarak çok memum kaldım bankadan...

• miyagi41 M kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz hafta kart onaylandı kredi kartı henüz tarafıma ulaşmadı. En kısa sürede tarafınıza ulaştıracağız diye SMS geldi. Arayıp şubeye gelmesini istesem kurye şirketi ile uğraşmak istemiyorum. Cardfinans kredi kartımı 4 ayda alabildim. Bunda da böyle olsun istemiyorum. Ulaşım adresini şube olarak değiştire biliyor muyuz?

• quote:

Geçtiğimiz hafta kart onaylandı kredi kartı henüz tarafıma ulaşmadı. En kısa sürede tarafınıza ulaştıracağız diye SMS geldi. Arayıp şubeye gelmesini istesem kurye şirketi ile uğraşmak istemiyorum. Cardfinans kredi kartımı 4 ayda alabildim. Bunda da böyle olsun istemiyorum. Ulaşım adresini şube olarak değiştire biliyor muyuz?

Evet, şubeye yönlendirebilirsin. Müşteri hizmetlerini araman yeter.

• Ben oksijen hesap için başvuru yapmıştım. 45 gün bekledim gelmedi kurye defalarca bankayla görüştüm. Sonuç alamadım ve sonra iptal ettirdim, eğer şube varsa tavsiyem oradan işlem yapmanız olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemexp -- 29 Şubat 2016; 14:00:35 >
  • EFT, havale ve diğer işlemlerden ücret alan banka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AKBANK (Kazanan AKBANKLI)
    5 ay önce açıldı
    Akbank 750TL kazan
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • batyaz kullanıcısına yanıt
    Şubeli bankacılık hizmetlerinde bunlardan ücret almayan banka var mı?

• miyagi41 M kullanıcısına yanıt
    Aradım ama şubeye yönlendirmedi. Kurye adresinize gelmesi gerekiyor eğer ulaşamazsa size o zaman şubeye yönlendirebilirsiniz dedi müşteri hizmetleri kurye telefon numarasını vermelerini istediğim onuda vermediler kurye bilgisi paylaşamıyoruz dedi şaka gibiler

• quote:

Aradım ama şubeye yönlendirmedi. Kurye adresinize gelmesi gerekiyor eğer ulaşamazsa size o zaman şubeye yönlendirebilirsiniz dedi müşteri hizmetleri kurye telefon numarasını vermelerini istediğim onuda vermediler kurye bilgisi paylaşamıyoruz dedi şaka gibiler

Sen sıkıştır temsilciyi 2 dakikada çözülürler hemen, adreste sürekli bulunamıyorum işim gereği de, kartı alamazsam iptal ettiririm de, anında yönlendirirler. Bu arada Odeabank kuryenet ile çalışıyor dağıtım için. Googleye kuryenet yaz müşteri hizmetleri numarası çıkar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.