Şimdi Ara

Odaya nargile alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • walla ben 110 ytl aldım büyük bişey.. küçüklerden hiç içmedim iyi mi olur kötümü bilmiyorum

ama evde köz ciddi b i sorun.. 15 20 dakikada bir közü yenilemen gerekiyo ve ocakda felan uğraşılmıyo çile.. bahcen varsa mangal yakar yaparsın ama bahce durumu yoksa hiç uğraşma.
  • Közü nasıl yapıyorlar.
  • evdeki bütün halılar yanik sen düşün ...

bende döküm nargile var yani en kalitelisi, sıvama önermem ama para sıkıntısı varsa sıvama olabilir tabiiki
    ,
    bu arada her aroma için ayri ayri marpuç olmasi lazim örneğin elma ile cappucinonun marpuçu hiç bir zaman ayni olamaz tad alamassın yada elmalı içiyosan cappucino tadi gelir

közü press köz dediğimiz kokusuz dumansız köz, ocakta 2-3 dk ısıtıyorsun ve hazir oluyor o sonda kendi kendine yaniyor

eğer odada yapcaksan yere sağlam karton koy nargileyi onun üstüne koy her 15-20 dkda bir ocağa gitmek istemiyorsuan yaninda piknik tüpü koy közünü onda rahatça yap .

burda kilosu 3 ytl

Odaya nargile alınır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 17 Nisan 2008; 19:27:39 >

• Bence kendin yap Nargile'yi.
  • Şimdi bahçeden içeri girdim, konuyu gördüm. Acaba üst komşumuz musun, canın mı çekti

Evde yapılan nargilenin keyfi başka oluyor. Köz çok zor olmaz, ocakta tutuşan kömür yavaş yavaş köz gibi oluyor zaten. 2 parça yapsan 1 saat civarı gider yani. İlkini biraz fazla yakacaksın, hemen içeceğin için. Diğerini biraz tutuşturup kendi kendine köz olmasını bekleyeceksin. Zaten sen içerken köz olur. Tecrübe kazandıkça zamanlaman iyileşir

Tütün eskiden daha rahattı, artık onda da bandrol, uyarı var. Bahreyn tütünü olarak satılan tütün gerçekten daha doyumlu bir içim sağlıyor. Eminönü'nde arka sokaklarda dolaş, mutlaka denk gelir. Mercan taraflarında Nargile Sokak vardı sanırım, orda da el altından satıyorlar. Ben uzun zamandır kendim almıyorum, bir aile büyüğümüz sağlıyor. Bu nedenle işler daha da değişmiş olabilir.

Bu arada döküm nargile almanı ben de tavsiye ederim, ama Kadıköy'de farklı bir nargile çeşidi gördüm. Paslanmaz çelik, ve tüm parçaları vidalı. Yani oturdu, kaçırdı derdi yok. Ayrıca komple sökülüyor ve makinede yıkıyorsun. 140YTL'ydi geçen ay.

Bir de gelen gidenin çoksa kuralları baştan koy. Marpucu ıslatana, ezene acıma Farklı tütünler için farklı marpuç tadların karışmasını engeller.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.