Şimdi Ara

Odamı nasıl daha iyi hale getirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba başlıkta yazdığım gibi odamı daha iyi bir atmosfer içine sokmak istiyorum,çünkü hiç memnun değilim.Önerebileceğiniz birşey varsa söyleyin lütfen
     Odamı nasıl daha iyi hale getirebilirim Odamı nasıl daha iyi hale getirebilirim Odamı nasıl daha iyi hale getirebilirim

edit:yazmayı unuttum 1 ay a kadar stor perde alıcaz, güneşi büyük oranda önlediği için,yarın sipariş ettiğim c filmleride gelicek onuda takıcam güneşi biraz engellesin diye,bunun yanında 3farklı led şerit ışık gelicek yarın

Oda biraz küçük masayı kaldırmayı düşünüyorum yer açılsın diye.Ders çalısmak için bilgisayar masasıni kullanıcam(pc yok).Teknoloji odası değilde içinde rahat edebileceğim biryer düzenlemeye çalışıyorum laptop var zaten masaüstüne gerek yok,her türlü önerinize açığım eşyaların yerleri,atılıp yerine yeni birşey alınması,duvarların rengi... her öneriyi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misha Collins -- 22 Aralık 2013; 19:32:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şahsen bütçeniz müsaitse o çalışma masasıyla dolabı değiştirip daha ferah hoş gözüken ve modern tip mobilya alınabilir. Ayrıca yatak örtünüde değiş bence çok garip durmuş rengi. Bahsettiğin modifikasyonlarıda katınca gayet güzel bir oda olur.

Yalnız konu PC Modifikasyon bölümüne pek uymamış gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mst90 -- 22 Aralık 2013; 20:37:16 >
  • Yorumunuz için teşekkürler.Çalışma masasını değismeyi bende düşünüyorum yalnız tam karar veremedim çalısma masası yerine kitaplık alıp koysam nasıl olur,normal masada çalışırım dersimi,çok fazla kitap var elimde hepsi sağda solda düzen içinde olur en azıdan

Evet fark ettim
    konu dışına açayım en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misha Collins -- 22 Aralık 2013; 20:43:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer dolabınızı değiştirme durumunuz yoksa beyaza boyatabilir ya da kaplatabilirsiniz. Hem daha şık olur hem de ferah bir hava katar. Ledleri gözlerinizi yormayacak renklerden seçip yatağın yanındaki masaya küçük bir okuma lambası koyarsanız dinlenmek için uzanıp kitap dergi vs okumak istediğinizde bütün odanın aydınlık olmasına gerek kalmaz sakin bir loş ortam olur. O küçük masa yerine çekmeceli daha küçük bir komidin alabilirsiniz hem daha şık olur hem de çekmecelerini kullanabilirsiniz yatakta kullandığınız eşyaları koyar dağınıklığı önlersiniz. Aklıma geldikçe ekleme yaparım yine
  • O duvardaki tabloyu kaldırarak başlayabilirsin, halıyı da kaldır ve yapabiliyorsan yere su geçirmez parke döşet. Bir de o yeşil yatak örtüsü hiç olmamış odaya. Onu da değiştirmeni öneririm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.