Şimdi Ara

Odama klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2bin tl maks oda 9.000 btu klima az yakacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gizli Bahçe

Bakın karalamacıya iyi okuyun.

Ben
    Dıamond.
    Haier Geos.
    Midea.
    Aırfel
    Zibro

Bunları alın dedim.
    Bu cahilde diyorki bu klimaları alacağınıza Midea - Uğur alın.
    Yahu echeli cühela Uğur ve Dıamond Midea ürünü zaten ben kimseye gidin bunu alın demedimki.

Ben midea dıamond önerdim ama bu cahil arkadaş diyorki benim için bu çöpçünün dediğini alma git midea ugur al.

Be cahil sıfır IQ lu kişi Uğur ve Dıamond zaten Midea ürünü.

Lütfen düşük seviyeli, bilgisiz, seviyesiz, amacı karalamak hakatet etmek olanları lütfen ciddiye almayınız.
    Şimdi gider başka nikle gelir ar yok, utanma yok adab yok, edeb yok.

Arzis sen olmazan 10 tane nickle dolasmazsin.dur sırasıyla tekrar yazımda bi beynin hareketlensin azcık.

mat35(sınırsız süre güm),almilakawa(sınırsız süre güm),bhr 17(çizdiler).mahmut usta35, aylin simans,ve yeni nikin gizli bahçe.

bhr yi çizince yönetim, bunu aldın.

Sen araya midea katip kaynatmaya calisirken haier zibro diamond diyorsun kim satiyor bu klimalari? tabiki sahibin MBİROL.

Herkesle kavga edip blockk diyen senmisin benmiyim.

yahu sende nasıl bir yüz var.bukadarmı ar damarın çatladı senin arkadaş.bir insan yalanı bukadarmı iyi söyler ya pes wallahi sana.MBİROL seni iyi eğitmiş.

milletten yemediğin küfür söz kalmadı hala çetelik peşindesin.

ben hem nie başka nikle geleyim .ihtiyacım yok.ben neysem oyum.sizin gibi binbirtürlü dalavere çeviripte milleti yemiyorum burda.ticari kaygım hiç yok mbirol abin gibi.

ayrıca dinime laf söyleyen müslüman olsa gam yemicem.sana acıyorum .kafayı mbirol haier zibiro diamond.... la bozmuşsun sen.forumda yardım kampanyası başlatcam seni tedavi ettirelim .

gerçi mbirol abin de para çok ama senin böle olman onun işine geldiği için iyilik yapmaz sana.

yahu senin niklerini az takip eden biri bile senin ne olduğunu anlar.ama tabi herkes bu niklerini bilmiyordu.ama öğrencekler .sen böle devam ettiğin sürece dürüst olmadığın sürece ben peşindeyim.

haa şunuda kafanın bir kenarına yaz ve kulanada küpe olsun:

bunca zaman burda size ters gelenleri bir şeklide kaçırdınız.ama beni asla kaçıramazsınız.o yuzden fazla çabalama kendini bana bırak.

bak bu günlerdede klimanı 20 den yukarı çalıştırma zira bu sinir ateş yapar insanda.senin sağlın için söyluyorum.bak mbirol abin bile bunu düşünmez.

harbi nerde o.geçen gün geldi bir iki bişey yazmış.yazıma cevap vermedi hala.seni salmasın kendi gelsin buraya.gelirkende yanında haier ,zibiro,ve diamond klimasınıda getirmeyi unutmasın.

• sayın redwolf0 sizin konu karıştı kusura bakmayın ne olur.özür dilerim sizden.kendini bilmeyenler böyle karıştırıyor işte bazen.

size gelirsek öncedende dediğim gibi uğur klima ,midea bakabilirsiniz.zaten ikiside aynı üretim.servis fiyat farkı vs vardır.
  • Samsung alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redwolf0 kullanıcısına yanıt
    Ustam samsung klimalar sıkıntılı pişman olabilirsin diyeyim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baymak Klima Sesi
    5 yıl önce açıldı
    Isıtma için klima
    7 yıl önce açıldı
    Salonda Kombi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.