Bildirim
ODADA 10 AYAKLI BÖCEK VAR NEDİR BU[SS Lİ] (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mutant böcek peşimi bırak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizim bi arkadaşın evinde de aynı böcekten vardı o da fazla yaklaşamamıştı öldü -
Dün gecede benim eve arı girdi kocaman.Gittim pantolon,ceket,atkı,eldiven giydim.Vücudumda açık yer kalmadı.Buldum öldürdüm.
İnsana güven veriyor sağlam giyinmek.Arıdan da korkarım,giydiklerim sayesinde avlayabildim
Hızlı gıdıyorsa kırk ayaktır. illa 40 ayagı olması şart degıl :D -
otede kavak agaci var ve gecen yerde gordum 5. katta oturuyorum. neyse bocek ilaci sikiyorum hala hareket ediyor. neyse bi baktim kocamannn bacaklari var öldürdüm esimede dedim lesi aldi ama zor oldy..bocegin adini merak ettim ilk defa gordum
netten baktim ciyanmis :'(((
Lütfen öldürme. Aynısından ben de görmüştüm ,üzerine kutu kapattım altına kağıt koyup dışarı attım
Öldürenleri bloklayasım geldi. En iğrenç hayvan insandır
kulağa kaçan böceği bu. çok kötü ürüyolar evi ilaçlat kulağında yaşıyor olabilir dikkat et. -
İnsan en iki yüzlü hayvandır. Böcek öldüren hiç kimse kendine ben hayvanları seviyorum demesin. Sivrisinek bile öldürülmemeli
Bende kara Fatma'yı 5. kattan aşağı atıyım gene geliyor herhalde 4 kere attım dun akşam bir daha gördüm. Öldürcem artık
Kırkayak işte. Zararı yoktur onların, anca dolaşırlar. -
metin2 deki slot isimi gibi olmuş -
gebert ya şu karaktersizi üstüne taş falan at yada ses ile ilgili sorun çıkmayacaksa sandalye at üstüne sonra kaçıyorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X