Şimdi Ara

Oda Lambasını Yakınca Usb Klavye Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Odada bulunan floresan lambayı yakınca usb klavyenin ışığı sönüyor, 30 sn kadar çalışmayı durduyor ve tekrar çalışmaya başlıyor.
    Yeni usb klavye takmamıza rağmen, 350wat power takmamıza rağmen, ve ups bağlı olmasına rağmen sorunu çözemedik.
    Bilgisayarda virüs vs bulunmamaktadır.

Elektrikçi gelip baktı, manyetik alan oluşuyor dedi, lambayı değiştireyim düzelir dedi.
    Bu çözüm olur mu, buna benzer birşey yaşayan var mı?

Bu arada lambayı yakmamış olsak bile 3-4 saat gibi bir süre sonra da aynı sorunu yaşayabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbarosilker -- 10 Aralık 2011; 15:33:02 >

• Farklı klavye denediniz mi?
  • Yeni usb klavye takmamıza rağmen, 350wat power takmamıza rağmen, ve ups bağlı olmasına rağmen sorunu çözemedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbarosilker -- 10 Aralık 2011; 15:44:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapseki.net

Yeni usb klavye takmamıza rağmen, 350wat power takmamıza rağmen, ve psu bağlı olmasına rağmen sorunu çözemedik.

Selam
    Floresan lamba ile USB klavye arasında ilişki kurmaya çalıştım ama maalesef bir ilişki kuramadım.

Burada sorununuz şunlar olabilir.
    1. Prizde/lerde yeterli elektrik gücünün olmaması
    2. Toprak hattının bulunmaması
    3. Sizin 350 Watt diye övünerek taktığınız PSU bilgisayarı yeteri kadar besleyememesi.

Elektirkçinize benden selam söyleyin(PSU dışında) bunları kontrol etsin.
    Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: lapseki.net

Odada bulunan floresan lambayı yakınca usb klavyenin ışığı sönüyor, 30 sn kadar çalışmayı durduyor ve tekrar çalışmaya başlıyor.
    Yeni usb klavye takmamıza rağmen, 350wat power takmamıza rağmen, ve psu bağlı olmasına rağmen sorunu çözemedik.
    Bilgisayarda virüs vs bulunmamaktadır.

Elektrikçi gelip baktı, manyetik alan oluşuyor dedi, lambayı değiştireyim düzelir dedi.
    Bu çözüm olur mu, buna benzer birşey yaşayan var mı?

Bu arada lambayı yakmamış olsak bile 3-4 saat gibi bir süre sonra da aynı sorunu yaşayabiliyoruz.

aynı sorun bendede var yeni bi aidata pc taktık iş yerine florasan lambayı açtıkmı usb çıkma sesi geliyor sonra hemen tekrar takılma sesi geliyor bi 10 sn içndede klavye mouse tekrar çalışmaya başlıyor bende sorunu çözebilmiş değilim

• arkadaş bence ışığı yakınca okuyucunu etkiliyor yani ışık yansıyodur ondandır kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: infazcı13

arkadaş bence ışığı yakınca okuyucunu etkiliyor yani ışık yansıyodur ondandır kesin

Işık nereye yansıyor anlayamadım.

Daha profosyonel bir psu taksak bu sorunu giderebilirmiyiz merak ediyorum.

Ayrıca bu hata ileride farklı elektronik eşyaların arızalanmasına sebep verirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasada kısa devre varsa yapabilir diye düşünüyorum :) En mantıklı açıklaması bu olsa gerek :D
  • Elektrik hattı falan eski mi? Belkide bir anlık voltaj düşüklüğü oluyordur bundan dolayı pc ye yeteri kadar elektrik gitmediğinden olabilir gibime geldi.
  • konuyu hortlatmak gibi olmasın ama :)

aynı sorun bendede oluyor. florasan lambayı yakınca usb fare duruyor çalışıyor.. çözüm bulan oldumu yukarda şikayet eden arkadaşlardan veya benzeriyle karşılaşan?

aynı zamanda sokağımızda voltaj düşüklüğü oluyor sürekli.. bunu ups den anlayabiliyorum günde 100 kere belki çıt çıt ses geliyor ups den

tedaşa başvuralı 20 gün oldu gelip giden olmadı daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhtakif -- 2 Ocak 2013; 18:22:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.