Şimdi Ara

oda arkadasımı gönderemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Deli taklidi yap geceleri krize giriyormuş gibi hareketler yap açığını bul gıcık kaptığı hareketler yap

Hocam geçen ankaralı mısınız diye sormuştum cevap verdiniz ama Konu silinmiş göremedim tekrar sorayım dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen önce bi adam gibi konusmayı ögren.Kim asosyal kim obez bilmeden zeka seviyeni ve yasını ifsa edecek yorumlarda yapma.Simdi git banyonu yap sütünü ic ve uyu.

• LOL BAKANI kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sormuştunuz ben de nerden ulaştınız bu görüşe dedim cevap gelmedi ama Ankaralı Değilim ama gerçekten bu görüşe nasıl ulaştınız cidden merak ediyorum

• quote:

Evet hocam sormuştunuz ben de nerden ulaştınız bu görüşe dedim cevap gelmedi ama Ankaralı Değilim ama gerçekten bu görüşe nasıl ulaştınız cidden merak ediyorum

İçimden geçti sadece

• Kim bir mümin kardeşini kınarsa, o kötülüğü yapmadan ölmez. Hz . Muhammed (sav)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 30 Kasım 2014; 23:14:13 >
  • Ölü taklidi yap

• LOL BAKANI kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden içten geçme ile olcak iş değil bu merak ettim şöyle betimleyebiliriz üstüm de sarı kırmızı forma gördünüz Galatasaray'lı mısınız dediniz bende hayır Malatyasporluyum dedim yani ankaralına benzer bi şeyim var ki öyle sandınız bilemem anlatabildim mi bu arada da be güzel betimlemişim ve malatyalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 30 Kasım 2014; 23:24:30 >
  • quote:

Hocam cidden içten geçme ile olcak iş değil bu merak ettim şöyle betimleyebiliriz üstüm de sarı kırmızı forma gördünüz Galatasaray'lı mısınız dediniz bende hayır Malatyasporluyum dedim yani ankaralına benzer bi şeyim var ki öyle sandınız bilemem anlatabildim mi bu arada da be güzel betimlemişim ve malatyalıyım

Bana gelir arada öyle şeyler

• Renkli kordonlarının Türkiye de satışı var mı ben baktım bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.