Şimdi Ara

OCZ VERTEX4 128 GB SSD INDILINX KONTROLCÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    13.10.2012 Vatan faturalıdır garantisi devam ediyor.

1 KEZ DAHİ FORMAT ATILMAMIŞTIR

BEYLER PİYASADAKİ SANDFORCE KONTROLCÜLÜ ÜRÜNLERE 200 TL VERECEĞİNİZE 230 YE KAÇIRMAYIN DERİM ÇOK PERFORMANS FARK EDİYO.

SAND FORCELERDEKİ ÇİPSET SORUNLARI BU SSD DE GİDERİLMİŞTİR. LÜTFEN BİLEN ALICI GELSİN ALSIN.

KESINLIKLE TAKAS ICIN MESAJ ATMAYINIZ

İSTEDİĞİM FİYAT 230 TL

KENDİ GERÇEK FOTOLARI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATUKAY -- 6 Mayıs 2014; 15:33:51 >

• Merhaba, aynı diskten kullanıyorum. Performansı güzeldir. ilana bi AS SSD Benchmark ve CrystalDiskInfo ile diskin durmunu gösteren test görüntüsü koyarsanız alacak arkadaşlar daha net görür diskin performansını ve durmunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

Merhaba, aynı diskten kullanıyorum. Performansı güzeldir. ilana bi AS SSD Benchmark ve CrystalDiskInfo ile diskin durmunu gösteren test görüntüsü koyarsanız alacak arkadaşlar daha net görür diskin performansını ve durmunu

Ocz vertex4 kullananlar kulubunde s.s var ordan bakabilirler. Diski kyllanmiyorum 2 aydir kutusunda duruyo. Testler genelde ayni zaten forumdan bakabilir merak eden ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bende test ettim performans canavarı diyebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.