Şimdi Ara

OCZ SSD sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Asus M4A88TD-v Evo Ana kartım var.
    OCZ wertex sata3 sdd disk aldım.
    3 saat uğraştım ve sonunda win7 kurabildim. ancak pc yi yeniden başlattığımda bazen bios da ssd yi görmüyor.

sorun neden olabilir ?

• evet ozaman hiç açılmıyor
    IDE mod yaptıgımda bazen görüyor. AHCI de hiç görmüyor. Ayrıca SSD yi aldığımda içinden sata kablosu cıkmadı normal mi bu ?

yol 2- ssd sata kablosunu degiştirin

yol 3- anakartın biosunu güncelleyin
  • şde' den kurulumu yaptıgınız için SSD nin gerçek performansını kullanamayacaksınız hocam.. o yüzden bi üstteki arkadaşın dedikleri gibi yapmanız lazım. AHCI modda kurulum yapmanız şart, sağlıklı olabilmesi için

Orijinalden alıntı: sardemir

şde' den kurulumu yaptıgınız için SSD nin gerçek performansını kullanamayacaksınız hocam.. o yüzden bi üstteki arkadaşın dedikleri gibi yapmanız lazım. AHCI modda kurulum yapmanız şart, sağlıklı olabilmesi için

Şde ne ola ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanss -- 2 Eylül 2012; 22:15:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: serkanss

quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

şde' den kurulumu yaptıgınız için SSD nin gerçek performansını kullanamayacaksınız hocam.. o yüzden bi üstteki arkadaşın dedikleri gibi yapmanız lazım. AHCI modda kurulum yapmanız şart, sağlıklı olabilmesi için

Şde ne ola ki?

ide demek istemiş arkadaş dostum
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun devam ediyor :(
    Yıllardır sorun çözülemedi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.