Şimdi Ara

OCZ FATİLİTY 550W-REDROCK 600W - 450WATT GÜÇ KAYNAKLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar güç kaynaklarını tanıdığım bu işlerle uğraşan birinden aldım satmak için.Masaüstü bilgisayarım olmadığı için donanımlar ile test etme şansım olmadı fakat hepsini çalıştırıp çıkışlarını kontrol ettim sorunsuz bir şekilde çalışıyorlar.Olurda sistemine bağladıktan sonra sorun yaşayan olursa 1 hafta içinde geri alırım.İstanbul içi elden alışlveriş tercihimdir.

-OCZ FATALİTY 550WATT 1x PCİE ve 1x SATA KABLOSU BULUNMAKTa KASASINDA ÇİZİKLER MEVCUT 80TL
    -REDROCK 600WATT ÇİZİKLER MEVCUT 65TL
    -REDROCK 450 WATT BU TEMİZ BUNUN İÇİ AÇILMAMIŞ VİDA ÜZERİNDE ETİKETİ DURUYOR.DİĞERLERİ AÇILMIŞ AMA NEDEN BİLMİYORUM TEMİZLEMEK İÇİN OLABİLİR TAMİR GÖZÜKMÜYOR. 50TL

OCZ FATİLİTY 550W-REDROCK 600W - 450WATT GÜÇ KAYNAKLARI OCZ FATİLİTY 550W-REDROCK 600W - 450WATT GÜÇ KAYNAKLARI OCZ FATİLİTY 550W-REDROCK 600W - 450WATT GÜÇ KAYNAKLARI OCZ FATİLİTY 550W-REDROCK 600W - 450WATT GÜÇ KAYNAKLARI OCZ FATİLİTY 550W-REDROCK 600W - 450WATT GÜÇ KAYNAKLARI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrtYlmzz -- 28 Ekim 2014; 22:54:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.