Şimdi Ara

OCZ blade 8.8.8.24 2140Mhz 1.66 v ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet geldiler ve kulanıyorum sizinle paylaşmak istedim

Bu OC hiç sorlanmadan kulandığım gündelik hali. 2005Mhz 7.7.7.18 ile
    4200Mhz ile çalışan Core7i 920 DO revizyon 1.3 V ile bu hızı gördü. Su soğutmamı daha tam zorlamaya zaman bulamadım.

• tebrikler güzel sonuçlar elde etmişsiniz
  • Teşekkürler Bilader
    Diğer izleyenler yorumsuz kaldı galiba.
    Evet çıtayı yükseltim daha nekadar yükseltirim bilemiyorum

Bukadar fark edeceğini bende sanmamıştım. Ama Vista 64 bit kulanmak şart Yoksa 6 GB yi diğer işletim sistemleri görmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabankazi -- 14 Mayıs 2009; 1:36:59 >
  • bencede güzel sonuçlar,ramlarin sınırını merak ettim gerçekten
  • Bildiğin gibi voltajı artırma olayı bu sistemde çok sağlıklı değil. Bazı OC sitelerinde artırıyorlar ama, ben yeni sistem toplayacak kadar zengin değilim.
    Bakalım 1.66 ile neler yapabiliriz.
    Bu arada Ocz Blade LV ler fazla ısınmadı ılık demek doğru olur. Takmış olduğum sensor 37-39 derece ısı gösteriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DsgnrYgt

http://forum.nexthardware.com/gallery/file.php?n=9438&w=o

Daha gideri var o ramlerin.

aynı ramler olduğundan eminmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendeki Canavarlar bunlar görüntüleri yalın ama şık...

OCZ blade 8.8.8.24 2140Mhz 1.66 v ile
  • Kıyamadım bu kadar parayı vermeye Corsair Domniator 1600Mhz aldım... Yarın elimde olacak bakalım ne gibi sonuçlar elde edicem : ))
  • Aman ha Hepsiburada.com dan veya türkiye itahlatcısından felan alayım demeyin bunlar kafayı sıyırmış 1.120 TL bu fiyatın nedeni nedir kimse açıklıyamaz.
    Sizehttp://www.memoryc.com/computermemory/ddr3ram.html?Standard=PC3+16000 almanızı tavsiye ederim. nerdeyse yarı fiyatına. Post ile 10 günde UPS veya Fedex ile 3 günde elinizde.
    Burdaki insanlarda para kazanıyor. Dünya çapında gönderi yapıyorlar. Paypal ödeme ile paranız garanti altında....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.