Oculus Quest 2 128GB All-In-One Vr Sanal Gerçeklik Gözlüğü: 28 Eylül 2021 tarihinde Hepsiburada / Fly Technology satıcısından alındı.
Macrobot Oculus Quest 2 Uyumlu Elite Kayış: 29 Eylül 2021 tarihinde Hepsiburada / MAXİTEKNO satıcısından alındı.
Unitek Usb-C - Usb-A Aktif Uzatma Kablosu (5m): 29 Eylül 2021 tarihinde Hepsiburada / Branco satıcısından alındı.
Cihaz evimde, daha çok PC oyunlarını oynamak için kullandım.
Cihazı oldukça dikkatli ve temiz kullandım.
Oculus Quest 2 almayı düşünüyorsanız bilmeniz gerekir ki kendi kafa bandı ile oynamak çok zor ve konforsuz. Gözlük ön tarafa doğru ağırlık yapar ve bu boynunuzu ağrıtmaktan görüntünün odağının bulanıklaşmasına kadar birçok olumsuz etkisi var. Bunun için mutlaka ekstra elite kayış tarzı aparat almanız gerekecektir ki fiyatları oldukça yüksektir. Ayrıca bilgisayara bağlamayı düşünüyorsanız link kablolarının fiyatı da aynı durumda. Yani fiyat değerlendirmesi yaparken bunları hesaba katmalısınız.
Cihazı aldığımda bir kez denedikten sonra orijinal kafa bandını çıkartıp Elite Kayışı taktım ve o şekilde kullandım. Orijinal kafa bandı kullanılmamış ve sıfır olarak duruyor yani.
Cihazın garantisi yok. Zaten Türkiye’de Oculus’un servis desteği de yok. O yüzden bu nereden alırsanız alın böyle.
Cihazı bilgisayardan bağımsız olarak kullanmayı düşünüyorsanız. Uygulamaları Facebook üzerinden satın almanız gerekir (Fiyatlar oldukça yüksek). Alternatif olarak Yasal olmayan yöntemlerle yüklemeyi de tercih edebilirsiniz. Size kalmış.
Cihazı deneyerek almayı düşünenler gelip evimde DENEYEMEZ. Denemeden almam diyenler örn. Arabası ile gelirlerse satış gerçekleşirken çalışıp çalışmadığına bakıp alabilirler. (VR bana göre değilmiş, başımı döndürdü ya da ben daha farklı bir deneyim bekliyordum vs gibi durumlar satıcı olarak beni bağlamaz. Ben satan olarak, cihazı sağlam satmakla yükümlüyüm. Kullandığım süre boyunca çok büyük keyif aldım ve en hareketli vs oyunlarda dahi bir baş dönmesi bulantı gibi şeyler yaşamadım.) Güvenilirliğimi sorgulamak isteyenler referanslarıma bakabilirler.
Gelip elden alınmasını tercih ederim. Kargo ile almak isteyenler de önce ödeme sonra kargo şeklinde alabilirler. Online Güvenli alışveriş, satış siteleri üzerinden komisyonlu alışveriş şeklinde satış yapmayı düşünmüyorum.
FİYAT SONDUR.
Telefonla ulaşılma meselesi ancak fiyat tamam ise ve kesin almaya karar verdiyseniz olur.
Mesaj yoluyla her türlü sorunuza yanıt vermekten memnuniyet duyarım. Rahatsızlık vermezsiniz, çekinmeyin lütfen.
Ürün fotoğrafları için:
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.