Savcı yalan söylüyor, polis yalan söylüyor, TFF yalan söylüyor, Uefa yalan söylüyor, bunlar Aziz Yıldırım için birer oyun, belirli tarikat Fb yi bitirmek istiyor, ihale işi için hükümet düğmeye bastı vb vb vb... şeyler mi yoksa son maçta şampiyonluğun gitmesinden bıkan Aziz Yıldırım ın işi garantiye alması mı daha kolay açıklanabilir. Görüşlerinizi merak ediyorum. Özellikle bu bölümde eski olan üyelerden.
Not: Bu konu herhangi bir provakasyon için açılmamıştır.
Şu süreçte en az konuşan büyük ihtimalle Fenerbahçe yönetimi. Daha da ne diyeyim. Ayrıca yalan söylüyorlar da demediler biz böyle böyle biliyoruz elimizdeki belgeler evraklar bunları gösteriyor eğer yanlış ise deliller ile açıklansın tarzında konuşuldu. Bu konuşmayı uzatan yorumcular ve taraftarlar. Onları hesaba katarak tartışacaksak işin sonu gelmez.
*Bıkmadını şöyle konular açmaktan. Sana hangisi kolay geliyor? Bana beklemek kolay geliyor. 1 hafta kalmış şunun şurasında.
Fenerbahçe'liyim. Değil Okhım'ın usturası, en basit mantık yürütme metodlarıyla, bir maç da olsa, bahsi geçen tüm maçların hepsi de olsa Aziz Yıldırım'ın, yada ismi geçen yöneticilerin en az 1 futbolcuyla temasa geçmeye çalıştığını düşünüyorum. Ama sadece bunların kesinlik kazanmasını bekleyip, maçlarda gerçekten etki edici bir oyun oynamış mı, ona bakılması gerekiyor. Bu noktada, Aziz Yıldırım'ın yaptığı etik dışı bir hareket(bunu bu ülkede ilk yapanın Aziz Yıldırım kadar saf olduğunu düşünmüyorsanız), ama yaptığı suç olmamış olur benim kişisel ölçütlerimde.
Tabii ki, benim kişisel ölçütlerim ile içi kirli ve düzenbaz insanların oluşturduğu sistem arasında fark var. Benim hukuk sistemim, zengin ve güçlü olanı kayırmaz, farklılıklara ayrıcalıklı karar vermez, ve ölüm cezası gibi bireyin en temel hakkını elinden alıcı cezaları olmazdı.
Söyletmeye çalıştığın Aziz Yıldırım ve ya, onun yönetiminden X'in, herhangi bir girişimde bulunduğuna inanıp inanmadığımızı sormak mı bilmiyorum Hellmarch, ama bu senin algında çok şeyi açıklarken, benim için halen yetersiz(etik konusu dışında)
Ya hocam atıp tutuyorsun. Bugün tv8 de avukat konuştu adamlara suçlama olarak cd gönderilmiş, avukat diyor benim müvekkilim nerede izleyecek bu cd yi nasıl savunma yapacak diyor.
Nedim Türkmen çıkıyor Maa geri dönsün diye 14 belki 16 kulüp toplancaz diyor. Bir an önce karar verilsin diyor, e karar verilsinde nasıl verilecek neye göre verilecek, vereceğin kararla tutuklu olan (yargılanmayan) insanları suçlu hale getirecek. Hatta dışarda olanlar tutuksuz yargılananlarda suçlu hale gelebilir.
Şu anda sizin durumunuz rahat olduğu için bu açıklamaları yapıyorsun ya da sadece tahrik amaçlı böyle gereksiz bir konu açıyorsun.