konular daha duruyor.branş çözüyorum ama genel deneme için güncel durumuma baktığımda daha erken. ocakta başlamak yeterli olur mu? |
ocakta genel denemelere başlamak geç midir?

-
-
tyt için bahsediyorum
-
Şimdiden tyt denemesi çözmende fayda var. Eksiklerini görürsün. Bu hafta çözmeye başlamanı tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dil bilgisi,tyt fen,geometri sıfır.problemler de ehh
yani 70-80 soru için genel deneme çözmenin mantığı nedir?
tyt hız kazanmak ve ufak konu eksikliklerini fark etmek için çözülüyor.
bu 70 soru bana hız kazandırır mı?üstelik yarısı boş kalacak bir deneme de israf demektir
-
bro bunları diyorsan hiçbir anlamı yok tyt çözmenin. konuların bitsin birazcık ondan sonra başlarsın. sonuçta ocakta başlasan bile 6 ay boyunca çözeceksin.
aga bunu çok abartıyorsunuz bence konuları tamamen bitirdikten sonra ister günde 2 çöz ister 3 çöz şuan bana genel deneme çözmek zaman kaybı gibi geliyor sınav 3 saat analiz derken 1 gününü yer konu eritmek daha mantııklı bu zamanda . kurumda 2 haftada bir falan girmek ideal
-
O zaman eksiklerini kapatana kadar 2 haftada 1 çöz hocam pratik kazanırsın denemede yapamadığın ya da yanlış yaptığın konuların üstüne düşersin bu süre içinde de tyt de eksiklerini kapatırsın. Konuların bittikten sonra da deneme sayını artırırsın. Tyt denemesi çözmeye alışman lazım hiç değilse konuların bitene kadar 2 haftada 1 çöz sonra arttır ama şimdiden çözmeni mutlaka tavsiye ederim.
Arada bir kurumda gir
Onun dışında ben Nisan Mayıs civarında düzgün deneme çözmeye başladım ama beni örnek alma, mecburiyettendi
11 falansan bı önemi yok fakat 12 ysen alışırsın 2 haftada 1 çözerek sen bilirsin.
onun dışında branş denemeleri çözsen daha iyi olabilir
-
ticaret lisesi çıkışlıyım.2.mezun senem.yazın bir işte çalıştığım için derslere ekimin ortasında başladım.
tyt-ayt mat/geo beraber götürüyorum.o yüzden tytde yol almam biraz yavaş ilerliyor.bir 10 güne tyt matematik tamamen biter.dil bilgisi de konu anlamında hepsini hallederim diye düşünüyorum
ayt matematiğin de 1/3ü bitmiş olur.geometriye daha yeni başladım
dediğiniz gibi 2 haftada 1 olabilir.
o zaman 10-12 gün sonra ilk denememi çözeyim
-
Benim de 2. Mezun senem. 11 seniz 12. sınıfsanız muhabbeti yapmamın sebebi tyt denemesi çözmeye soğuk baktığınız içindi yani 12 ler genelde çekiniyor diye sizi 12 sandım başka bir anlamda söylemedim. Başarılar dilerim.
Neden hocam konuları mı geç bitirmiştiniz?
-
Ev halleri...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X