Şimdi Ara

OC: NVIDIA GeForce GTX 580 'The Tank' Overclock Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

GTX 580 BIOS'larinda diger serilerde olmayan ayri bir description alani mevcut. Bu yuzden diger seriler gibi birbirinden farkli markayi birakin, ayni markanin farkli modelinin BIOS'unu (SuperClocked) bile yuklemeye cekindim bu sefer.

Sagda, solda GTX 580'e kendininkinden farkli bir GTX 580 BIOS'u (kendi BIOS'unun edit'lenmis halinden bahsetmiyorum.) yuklendigi hakkinda birsey okuyan var mi?

Tesekkurler,

Hicks
  • Yeni driver geldi:

263.09 WHQL
    http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-263.09-whql-driver.html

Performansta az da olsa gelisme var, 3D Mark Vantage P puani 400 civari artti.
  • İşlemciyi 4.5 ghz civarı bi test alabilirmisiniz.Puanı karşılaştırma açısından.Vantagede çok güzel skorlar elde etmiş gtx 580.yanlış hatırlamıyorsam hd 5850 ile 4.5 i7 1100gpu-1250mem. 22k zor almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

İşlemciyi 4.5 ghz civarı bi test alabilirmisiniz.Puanı karşılaştırma açısından.Vantagede çok güzel skorlar elde etmiş gtx 580.yanlış hatırlamıyorsam hd 5850 ile 4.5 i7 1100gpu-1250mem. 22k zor almıştım.

Denemelerime ragmen islemciyi 4.5 GHz. de stabil tutamadim...
  • GTX 580 Default 772/4008

Performance:

OC: NVIDIA GeForce GTX 580 'The Tank' Overclock Konusu

Extreme:

GTX 580 Overclock 900/4500

Performance:

Extreme:

• Kulupte 9 tane GTX 580 sahibi gorunuyor, nerdesiniz?
  • Buyur hocam GPU def. Cpu 4.0 ghz. vantage test.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Kulupte 9 tane GTX 580 sahibi gorunuyor, nerdesiniz?

s.a çağırdılar geldik

vip- @-demircibu-=== evga GTX 580
    />

vip- @-Hicks-=== evga GTX 580
    vip- @-ExTReMe-==== msi GTX 580
    vip- @-reoix-==== == GTX 580
    vip-- @-DUKES-==== GTX 580
    vip- @-bafican-=== zotac GTX 580
    vip-- @-TerryMore-==== GTX 580
    vip- @-Just In Time === zotac GTX 580
    vip- @-kendigelen=== zotac GTX 580
    vip- @-FirstSoldier_Hawk === zotac GTX 580 3way slı

• Hosgeldiniz...

3D Mark 11 sonuclariyla baslayalim, OC icin stabilite testi gayet basarili...
  •  OC: NVIDIA GeForce GTX 580 'The Tank' Overclock Konusu
    Cpu 3.2ghz - Gpu default ayarlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 12 Aralık 2010; 15:46:24 >
  • CPU ve VGA hizlarinizla birlikte yazarsaniz okuyanlar daha kolay karsilastirma yapabilir.
  • mrb arkadaslar yrn bende asus gtx 580 almayi planliyorum, fakat size 1-2 sorum war.. sistemim asagida yaziyor bu sistem bu kart icin uygun olur mu yada su sekilde soliyim i7 9xx bir islemci ile kiyaslarsak cok dar bogaz yapar mi?

Intel® Core™2 Quad Processor Q9550 (12M Cache, 2.83 GHz, 1333 MHz FSB) oc 4.2 ghz ile calismakta H50 su sogutma war
    Asus Rampage Formula x48 anakart
    OCZ Reaper 1066 ddr 4gb kit
    thermaltake 750w power sup.

sistem bu sekilde...

tesekkurler
  • hayır çok darboğaz yapmaz ama % 98 performansını falan alırsın kartın. i7 i5 le arasında 3-4 fpslik bir farkı oluşur kanımca...

bu arada 4.2 ghz çok çok iyi. bence işlemciyi değiştirmene gerek yok... dediğim gibi yapsa bile taş patlasın 4 fps eksik alacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

hayır çok darboğaz yapmaz ama % 98 performansını falan alırsın kartın. i7 i5 le arasında 3-4 fpslik bir farkı oluşur kanımca...

bu arada 4.2 ghz çok çok iyi. bence işlemciyi değiştirmene gerek yok... dediğim gibi yapsa bile taş patlasın 4 fps eksik alacaksın.

cok tesekkurler cvp icin ... islemci 4.2 ile calisiyo ve ramlerde 1200 civarinda calisiyor, hemen siparisi veriyim o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarvelX

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

hayır çok darboğaz yapmaz ama % 98 performansını falan alırsın kartın. i7 i5 le arasında 3-4 fpslik bir farkı oluşur kanımca...

cok tesekkurler cvp icin ... islemci 4.2 ile calisiyo ve ramlerde 1200 civarinda calisiyor, hemen siparisi veriyim o zaman :)

Bu ne acele? Iki gun daha bekleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 14 Aralık 2010; 1:37:12 >
  • Bende leadtek gtx 580 aldım.Kartın tek gpu ile verdiği performans muhteşem.5970 i geçtiği yelerde var geçildiği yerlerde.ancak nvidia bu sefer süper bir kart yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

Bende leadtek gtx 580 aldım.Kartın tek gpu ile verdiği performans muhteşem.5970 i geçtiği yelerde var geçildiği yerlerde.ancak nvidia bu sefer süper bir kart yapmış.

kartın hayırlı olsun
  • Bi kaç skorda ben ekliym
    Gtx 580 için voltaj veremiyoruz sanırım afterburner ile.Skor default voltaj ile alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endoplazmikredikulum -- 19 Aralık 2010; 22:30:46 >
  • Merhaba,

Stabilite testi icin su tool'u kullanmanizi oneririm:

GPUTool
    http://www.techpowerup.com/downloads/1383/.html

Ayarlar kartiniza uygun calismayabilir, ayarlarla oynamayin. Sadece "Stability Test" i bu tool ile yapin. Gayet duyarli bir tool, ne stabil dedigim hizlar bu tool ile hata verdi.

Tesekkurler,

Hicks
  • i7 920 işlemci Overclock'lu 4.0ghz'de.
    Gtx 580 Fabrika ayarlarında,

3DMark 11 Performance Score : 6145

http://3dmark.com/3dm11/248430
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.