Şimdi Ara

Oc canavarı E6420 (L651B403)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşleminin oc potonsiyeli çok iyi .Stok fanla 1,31-132v(DEF 1.35) ile 3200mhz de ds3 ile günlük çok rahat kullanılıyor.3700 mhz de win üzerinden 1m alabiliyor(1.55vcore).Faturası ve kalın kağıt gibi olan dış kutusu yok(işlemciler intel tarafından zaten garantili).Fan ve koruyucu plastik asıl kutusu mevcut. İstediğim fiyat 270 ytl.

Klimalı ortamda 1.57 v de stok Fan ile alınmıştır.DH Hız Aşırtma VT da 9. olmaya aday bir işlemci anlıyacağınız

http://img329.imageshack.us/img329/4959/1m3xq4.png
    Takas düşünmüyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sıfır fiyat 302 ytlhttp://www.teknofiyat.com/?search=e6420&altlimit=&ustlimit= %18 kdv düştükten sonra : 256ytl yapar, %15 de kullanılmışlık için yıpranma payı düşsek : 220*225ytl satılabilir fiyat oluşur, sonuçta 2. el . yazdıklarım için bana stem edip darılmayın, fakat eğer hızlı bir satış istiyorsanız makul fiyatlar koymanız gerekir kanımca yok piyasa yoklaması yapıyorsanız, diyeceğim bir şey yok.
  • "%15 de kullanılmışlık için yıpranma payı düşsek" bunu neye göre tespit ettiniz merek ediyorum.Ayrıca sizi ilgilindirmiyor olabilir ama işlemci overclock sever biri için kolay koly bulamayacağı bir işlemci.
    .Ürürne istediğim fiyat sıfırrının altında Sonuçta herkes isteğiği yerden almak da özgür ayrıca benim yerimede fiyat belirlemeye kimsenin hakkı yoktur. 5 senedir bu forumu takip ederim neyin hangi fiyata satılacağı hakkında azçok bilgim var.

İşlemci satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alobar -- 5 Temmuz 2007; 17:54:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.