Şimdi Ara

Obscure 2 Yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oyunda hastanedeyiz 1 tane kapi var ozel kartla 2 girilen bir kapi. 1 tanesini buldum kartlarin ama digerini bulamiyorum hani bozuk bi asansorun oldugu yer jun oldukten sonraki bolum help pls

• Benimde bir sorum olacak. Oyunun ilk başlarında bir yere gedim. Yukarıda spot ışıklar var. Odaya ilk geldiğimiz yerdeki spot ışığı kullanabiliyorum fakat odanın karşı tarafındaki spot daha yüksekte ve ona ulaşamıyorum. Elemenlardan biri oraya ulaşabileceğini söylüyor ama onun içinde odanın sol tarafındaki dev hoparlörü oraya çekmem gerekiyor sanırsam. Dev hoparlörün orasında da şu küf benzeri siyah şeyden var. Işığı oraya tuttuğumda tamamen temizleniyor gibi oluyor ama diğer elemanla hoparlörü çekmek için yaklaştığımda elektrik çarparmış gibi geriye savruluyor. Burada atladığım birşey mi var?

Birde 2. oyuncuya eski oyunda bekle komutu verebiliyorduk o bekliyor biz istediğimiz yere gidebiliyorduk. Obscure2'de de bu komut var mı?
  • balgat arkadaşım ilk kart o bölümün başındaki sağda bir odada camı kır odaya gir.diğeri ise o kartla girilebilen kapının sağındaki odada o kapı açılmıyorsa başka biryerden o odaya camdan giriliyor.
    Elharess arkadaşım orada Kenny ve Corey'le geçebilirsin.öncelikle Coreyle ışığı ver sanırım space ile ışığı daha hızlı veriyordu.sonra hoparlörü kenny ile diğer ışığın olduğu yere taşı.sonra corey ile ışığın olduğu yere tırman ışığı kapıya tut.kenny ile kapıyı aç.
  • yaa arkadaşlar herşey bir yana oyunda tuşa seri basma bölümlerinde acaip zorlanıyorum hatta artık zorlanmayı bırak yapamıyorum.:(
    1.hastane kapısı önündeki kolu çevirirken
    2,kutuyu diğerinin üztüne koyarken

ne yapacağım arkdaşlar herkes mi bu kadar zorlanıyor yoksa sadece ben mi?tavşan gibi hızlıyım basıyorum basıyorum bir yere kadar oluyor ondan sonrasında tıslayıp duruyor alla alla kafayi yiğeceğim haa.
    lütfen biri yardım etsin bana
  • save dosyasi bulabilir misiniz?
    yardımlarınızı bekliyorum :(
  • Aynen hastane kapısının önünde kaldım ne kadar seri basmayı denesemde tuşa kızın kafa mutlak patlıyor çok bahtsız. İlk oyundaki gibide ölürse ölsün mantığıyla terkedemiyorsunda olay yerini direkt gameover
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxel

Aynen hastane kapısının önünde kaldım ne kadar seri basmayı denesemde tuşa kızın kafa mutlak patlıyor çok bahtsız. İlk oyundaki gibide ölürse ölsün mantığıyla terkedemiyorsunda olay yerini direkt gameover

kanka sen ne diyorsun bitirdi beni yaa!!kolum koptu walla.
    millet oynuyor ps de rahat rahat biz cımalıoz.acaba crack da mı bir şey var başka bir crack mı bulsam denesem.oyundan da vazgeçemiyorum kanka ne yapcaz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar oraları klavye ile yapmak nerede ise imkansız gibi.ben oraları konsolu takarak geçtim.onda bile zorlandım.bir de sonlarda bir adamla testere olayı var orada tam bitiyorsunuz.yalnız oyun sonları sürpriz gibi.tam bitti diyorsunuz yazılar çıkıyor bi bakıyorsunuz bitmemiş daha.tek kötüsü sadece iki karakter ölmüyor geri kalan hepsi ölüyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.