Merhabalar direk konuya giriyorum herhangi bir oyunda Dota2 Cs:go veya pubg geforce experience ile yaptığım video kayıtları birebir aynısı herhangi bir kasma gibi sorun yok (oyunlarda biraz fps düşüşü oluyor benim problemim o değil).Fakat OBS (open broadcaster software) ile yaptığım video kayıtlarında rahatsız edici takılmalar var aynı şey youtube veya twitch te yayın açtığımda da başıma geliyor Geforce experience oyundaki neyse onu aktarıyor fakat obsde bi sıkıntı var nedir bunun çözümü ? Sistem Pentium G4560 Gtx 1050Ti 8GB Ram
Merhabalar,
Ayarladığın video configi senin donanımınla eş değer olmadığı için bu tür sorunlar olmaktadır.Eğer ki kayıt ve canlı yayın yapacaksan bu işin üstadı olanhttps://www.xsplit.com/ 'Xsplit' bu camia da en sağlam Optimizm ayarlarını config eden yazılımdır. Programı ücretli alınca en hızlı sunucuyu otomatik bulur.Kaç P de yayın yapacağını bir kaç tikle halledebiliyorsun.Sen yayın yaparken youtube yada eşleştirdiğin siteye de aynı zamanda video gönderiyor.Muazzam sunucu ve yazılımla işlemlerini yapabilirsin. OBS kullanmanı önermem..
Şimdiden kolaylıklar dilerim.
OyunSeverlerKulubu
kullanıcısına yanıt
geforce experience de hiçbir ayar yapmıyorum görüntü kalitesi düşük orta yüksek çok yüksek 4ünden birine basıyorum birebir kayıtta yapıyor yayınıda aynı kalitede sunuyor. Bunu neden obs yapamıyor çok ilginç değilmi yani ayarları neyse obsye aktarsak aynı ayarları.
Jokeriss
kullanıcısına yanıt
Seni anlıyorum lakin, OBS eski tür bios ayarları gibi düşün! Grafik işlemci detaylarından tut, eklenti pluginlerine kadar uyumlu yapmalısın. OBS yapmakta ısrarcıysan Japon yada Rus sitelerinde mutlaka öz kaynak bulabilirsin.
obs ve experience'te sıkıntı yaşayanlar varsa SS atabilirler ayarlar konusunda yardımcı olabilirim