Şimdi Ara

OBP ETKİSİ AZALTİLSİN KAMPANYASİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
27.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
245 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit-2: İlgili konu için yardimi dokunabilecekler bana pm atabilir. Konu uzerinde paylasabilirim.
    Edit: Dostlar öne cikar tusuna basarsaniz daha cok kisiye ulasmis oluruz.

Gecmis yillarda yapilmis olan OBP etkisi kaldirilsin kapmanyasi bu sene de yapilir mi sizce? Malumunuz bakan degisti ve kendisi idealist bir ogretmen. Bu sene yurutulecek kampanyadan sonuc alinabilecegini dusunuyorum.
    Ortalamanin ustunde bir okulda 75 puan ortalama ile mezuna kalmak puanimi hayli dusurecek. Benzer durum yasayan arkadaslarda mevcuttur diye tahmin ediyorum. Temel liseye giden insanlar hepinizin bildigi gibi cok az emekle yuksek ortalamalara sahip oluyorlar. Bu olaya karsi tekrar bir etkinlik yurutebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-975393588 -- 7 Ağustos 2018; 13:36:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalkabilirdi ama yeterince insan iplemiyor bu yüzden kalkmadığını bilin.

Tyt de sosyal yok diye sistemi eleşririp dünyayı yakanlardan bir tane bulamazsınız şimdi herkes kendi işi görülene kadar konuşuyor

Neden konuşulmuyor? Çünkü çoğunluk ekmeğini yiyor bu sistemin, işte kendi öğrencisini kendi elleriyle maddi çıkar için bu hale getiren bir toplumuz bakın gurur duyun ama onlara sorsanız tüm dünya pislik kafir kendileri melektir. Bıktım arkadaşım bıktım
    Hocam konu maddi çıkar ya de prim kasmak olunca çok güzel organize oluyorlar, duyarlı insan sayısı az sadece.

Önemseyenler olarak bir araya gelelim diyorsan ben konu açıp özene bezene detaylıca anlatıp yöntemler anlattım ama eridi gitti orada yazdıklarım sayımız az çünkü

Tavsiyem şu youtube hocalarıdır tanıdıktır şu bu her yere durumu izah eden sade bir metin yazıp ısrarla göndermek ama çok hızlı pes ediyor insanlar.

Bu tarihte kalksın, kalkmazsa da kalkmasın tarzı etkinliklerden öteye gidemedi burada yapılanlar
  • Up

• Daha önce başka bir arkadaşta açmıştı bu konuyu. Önceki senelerde de kampanya yapanlar olmuş galiba ama sonuç alınmamış. Bir arkadaş da çok güzel bir cümle yazmıştı ama biraz argo bir ifade olduğu için ben şimdi yazamıyorum hocam. Onun yerine şunu yazayım "Geçti Bor'un pazarı, sür eşşeğini Niğde'ye. Maalesef durum bu.

• 18 kişi geriye attı beni allahsız obp

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7k attı ya 7

Gidip eczacılık yazabilirdim ama yazamıyorum. Rezalet!

• Kalkabilirdi ama yeterince insan iplemiyor bu yüzden kalkmadığını bilin.

Tyt de sosyal yok diye sistemi eleşririp dünyayı yakanlardan bir tane bulamazsınız şimdi herkes kendi işi görülene kadar konuşuyor

Neden konuşulmuyor? Çünkü çoğunluk ekmeğini yiyor bu sistemin, işte kendi öğrencisini kendi elleriyle maddi çıkar için bu hale getiren bir toplumuz bakın gurur duyun ama onlara sorsanız tüm dünya pislik kafir kendileri melektir. Bıktım arkadaşım bıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9C04F1B8 -- 5 Ağustos 2018; 13:15:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duz Boru zararlari nelerdir?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok haklisin, herkes isine geldigi gibi hareket ediyor ve toplumda organize olamama gibi bir problem var.

• Hocam konu maddi çıkar ya de prim kasmak olunca çok güzel organize oluyorlar, duyarlı insan sayısı az sadece.

Önemseyenler olarak bir araya gelelim diyorsan ben konu açıp özene bezene detaylıca anlatıp yöntemler anlattım ama eridi gitti orada yazdıklarım sayımız az çünkü

Tavsiyem şu youtube hocalarıdır tanıdıktır şu bu her yere durumu izah eden sade bir metin yazıp ısrarla göndermek ama çok hızlı pes ediyor insanlar.

Bu tarihte kalksın, kalkmazsa da kalkmasın tarzı etkinliklerden öteye gidemedi burada yapılanlar

• Aslında geçen sene çok iyi olmuştu obp etkinliği twitterda gündeme bile girmiştik çoğu hoca(youtube camiası ) hatta BR bile katılmıştı. Burak kilancti sanırım bi yetkili bi öneri sunmuştu öyle de kaldı belki bu senede öyle bir şey yapılabilir.

• Yeni atanan bakan var, bu sene ise yarama ihtimali onceye gore cok daha yuksek bence.

• ÖSYM binasının önüne kendimi zincirlesem işe yarar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawkingöldü -- 6 Ağustos 2018; 11:46:25 >
  • Bizim dışımızda herkesin ortalaması yüksek. Devletin özeli teşvik çalışması var, sizce olur mu öyle bir şey?

Adaletin,hukukun, muhalefetin,sivil toplum örgütlerinin olduğu demokratik bir ülkede olsaydık belki ama Türkiyedeyiz. İleri demokrasi,yersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizden geçti artık da gelecek nesiller için çan sistemi çok doğru olur diye düşünüyorum.
  • Dikten inen dikme kullanıcısına yanıt
    Bizden gectigini dusunmuyorum. Her sene sistem degisiyor haliyle konular bile degisiyor. OBP puan etkisinin dusurulmesini dile getirmek en dogal hakkimiz.
    Forumu yaklasik son 1 aydir gozlemliyorum. Ornek veriyorum 80-100k'ya 90+ OBP ile giren cok insan gordum. Benim OBP 74 potansiyelim o insanlardan daha yuksek. Benim hâtâm mı hocalara biseylik etmemek veya temele gitmemek.

• Aynı durumdan muzdaribim örgütlenip mağduriyetimizi dile getirmemiz lazım bi şekilde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 78 OBP TM 17kdan 22k attı.Ben 9-10 da sınavdan önceki gece bile lol oynuyordum.Matematikten 02 almıştım hocam sen git sözel okula falan diyip aşağılamıştı.Bizim okul 470 puanlık okul bu arada.Arkadaşlarım sen burayı nasıl kazandın falan diyorlardı şimdi o arkadaşlardan ikisi barajı geçemedi bir tanesi 144k yaptı sayısaldan.ben eşit ağırlık olmama rağmen 140k yaptım.Başlarda bende obp benim suçum diye düşünüyordum ama şöyle bir şey var 9-10 da yaptık bir hata çalışmadık ama ben 12 de bu hatayı toparlayacak kadar iyi olabiliyorsam zaten 9-10 da çalışıp çalışmamam bir şeyi değiştirmeyecekmiş.OBP konusu çok ciddi bir konu ve üzerine tekrar düşünmek lazım.Şimdi obp kalksa kimse 9-10 da ders çalışmak istemez gibi bir fikir canlanıyor kafamda.Ama şu an da böyle haksızlıklar oluyor ne yapmak lazım yetkililerin sağduyulu kararlarına kalmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0,12 yerine 0,06 veya 0,04 katsayısı daha adil olacaktır.Veya tüm yazılılar merkezi olsun.Herkes aynı sınava girsin.Hakkı olan notu alsın.O zaman obp istediği kadar etkilesin.Ama şu durumda adaletsizlik var bu sene maalesef geçti.Gelecek yıl girecekler için 0,06 veya 0,04 katsayısı kullanılmalı yeni başlayan 9.sınıflar da ortak sınava girmeli ve olabildiğince adil bir sistem oluşturulmalıdır.

• Kendisi de özel okul sahibi olduğu için obp etkisi azalırsa bundan kötü etkilenir

• LawLove kullanıcısına yanıt
    Ya da sene sonu tek sınav ile tek obp de olabilir.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.