< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-975393588 -- 7 Ağustos 2018; 13:36:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-975393588 -- 7 Ağustos 2018; 13:36:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kalkabilirdi ama yeterince insan iplemiyor bu yüzden kalkmadığını bilin.
Tyt de sosyal yok diye sistemi eleşririp dünyayı yakanlardan bir tane bulamazsınız şimdi herkes kendi işi görülene kadar konuşuyor Neden konuşulmuyor? Çünkü çoğunluk ekmeğini yiyor bu sistemin, işte kendi öğrencisini kendi elleriyle maddi çıkar için bu hale getiren bir toplumuz bakın gurur duyun ama onlara sorsanız tüm dünya pislik kafir kendileri melektir. Bıktım arkadaşım bıktım |
ÖSYM binasının önüne kendimi zincirlesem işe yarar mı ?
|
Ulan çalışsaydınız diyorsunuz da, özel liseye giden adam edebiyattan sorumlu tutuluyor mu? Resimden sorumlu tutuluyor mu? Müzik dersi görüyor mu? Bedenden 40 alıyor mu? Çalışsaydınız işlerini geçin. Buna cevabınız var mı?
|
Hocam konu maddi çıkar ya de prim kasmak olunca çok güzel organize oluyorlar, duyarlı insan sayısı az sadece.
Önemseyenler olarak bir araya gelelim diyorsan ben konu açıp özene bezene detaylıca anlatıp yöntemler anlattım ama eridi gitti orada yazdıklarım sayımız az çünkü Tavsiyem şu youtube hocalarıdır tanıdıktır şu bu her yere durumu izah eden sade bir metin yazıp ısrarla göndermek ama çok hızlı pes ediyor insanlar. Bu tarihte kalksın, kalkmazsa da kalkmasın tarzı etkinliklerden öteye gidemedi burada yapılanlar |
Bizim dışımızda herkesin ortalaması yüksek. Devletin özeli teşvik çalışması var, sizce olur mu öyle bir şey?
Adaletin,hukukun, muhalefetin,sivil toplum örgütlerinin olduğu demokratik bir ülkede olsaydık belki ama Türkiyedeyiz. İleri demokrasi,yersen. |
Her lisenin eğitim seviyesi aynı mı?Sınavlarının kalitesi aynı mı? Öğrenci profili aynı mı?Okullar arasında belli bir standart yokken nasıl okul puanlarının bu denli etkili olmasını savunabiliyorsunuz?
|
kimse kaldirilsin demiyor 0.6 yerine 0.3 ile carpilmali ama
|
Gitmişsin temele meslege, dandik anadoluya sekil yapiyosun. Daha uc nokta kullanimindan haberin yok.
|
En azından 60 puan üzerinden değil de 30 puan üzerinden değerlendirilse bari
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9C04F1B8 -- 5 Ağustos 2018; 13:15:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawkingöldü -- 6 Ağustos 2018; 11:46:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |