Şimdi Ara

obp(acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler eskiden aobp katsayıyla çarpılırdı şimdi obp mi çarpılıyo benim kafam acayip karıştı bir yardımcı olun yaw

millet şike yapıyor, başkanı şikeden hapis cezası alıyor bir şey yok engin ısmarladıkları hakeme dalınca hemen aaaauuuuvv
  • hocam o sistem 2013le beraber olcak, bu sene yine aobp çarpılıyor yani.

Orijinalden alıntı: alles90

hocam o sistem 2013le beraber olcak, bu sene yine aobp çarpılıyor yani.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

seneye olup olmayacağı belli değil daha kılavuz yayınlanmadı.

Klavuz daha yayınlanmaz zaten 2012 lys bile daha olmadı. Cumhurbaşkanıda geçen haftalarda kabul etti. 2013ten itibaren uygulanacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıralama acil yardım !!!
    13 yıl önce açıldı
    lys başvuru acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah millet.
  • Bu arada bir soru sormak istiyorum. Mesela benim OBP belli. Mezunum. Şimdi 100-500 arasında hesaplanıyor. Önümüzdeki sene 250-500 arasında hesaplanacakmış. Benim OBP sabit kalmıyor değil mi? Mantıken yuvarlamaları lazım 250-500 aralığında; ama yine de bu ülkede ne olacağı belli olmadığı için güvenemiyor insan.

Orijinalden alıntı: barman

Bu arada bir soru sormak istiyorum. Mesela benim OBP belli. Mezunum. Şimdi 100-500 arasında hesaplanıyor. Önümüzdeki sene 250-500 arasında hesaplanacakmış. Benim OBP sabit kalmıyor değil mi? Mantıken yuvarlamaları lazım 250-500 aralığında; ama yine de bu ülkede ne olacağı belli olmadığı için güvenemiyor insan.

Kesin bi bilgim yok fakat dedigin gibi bir degisim olmasi gerekiyo. Cunku eski puanlamaya gore atiyorum 100 kisilik bir donem, 60-12 yani 48 puanlik bir puan araligina gore dizilcekken, simdi 30 puanlik bir puan araligina gore dizilcek ve otamatikman kisinin puani da degismis olcak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.