Şimdi Ara

Oblivion (2013) | Tom Cruise - Morgan Freeman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
352
Cevap
2
Favori
15.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Oblivion (2013) | Tom Cruise - Morgan Freeman

'TRON Efsanesi' ile ilk çıkışını yapan yönetmen Joseph Kosinski'nin kendi yazdığı çizgi-romandan uyarlayacağı 'Oblivion' projesinde başrolde Tom Cruise'u izleyeceğimiz atılan imzalarla birlikte artık resmileşti..

Projenin konusunu kısaca özetlemek gerekirse; uzak bir gelecekte, uzaylı istilasından sonra insanlar yaşadıkları yerleri terketmişlerdir. Dünyanın zehirli gazlarla dolmasıyla insanlık artık bulutların üzerinde, gaddar uzaylılardan uzak bir şekilde yaşıyordur. Dünyada kalan tek insan ise, Jak isminde, uzaylı avlayan bir askerdir. Jak, bir kazada tanıştığı gizemli bir kadınla tanıştığında, daha önce Dünya hakkında bilinmeyen gerçekleri keşfedeceği eşsiz bir maceraya atılacaktır...

Daha önce Disney'in önderliğinde çekileceği söylenen bu bilim-kurgunun 13 yaş sınırına takılmasıyla proje Universal'a geçmiş, bütçe olarak da 100 milyon dolar ayrılmıştı. Sonunda başrol sorununu da çözen 'Oblivion', artık nihayet çekime hazır. Filmin çekimlerine sonbaharda başlanması planlanıyor.

Beyazperde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 18 Nisan 2013; 21:45:47 >

• inanamıyorum mükemmel bir haber.

Müzikleri ile ambiansı ile konusu ile mükmmel bir oyundu oblivion.
  • Oyunun tam adı neydi bende indirip bir bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Oyunun tam adı neydi bende indirip bir bakayım.

The Elder Scrolls IV: Oblivion
  • Bunun Elder Scroll'ün Oblivion'u ile alakası yok sanırım.
    Hikayesi IMDB'de görüldüğü üzere farklı.
  • Tom Cruise'dan dolayı izleyeceğimi sanmıyorum. Bu adam çok yapmacık oynuyor gibi geliyor bana. Bir tek Rain Man filminde Dustin Hoffman'ın biraz gölgesinde kaldığından sanırım, gözüme batmadı kötü oyunculuk.
  • The Elder Scrolls IV: Oblivion ile alakası yok.

Film ise merakla bekliyorum. Sağlam bir proje olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • görevimiz tehlike 4 çekiliyodu hani noldu o haberi olan var mı? tom u görünce aklıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

The Elder Scrolls IV: Oblivion ile alakası yok.

Film ise merakla bekliyorum. Sağlam bir proje olacak.

Keşke oyununun filmi olsaydı bir an öyle sanıp heyecanlandım ama bu da iyi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

görevimiz tehlike 4 çekiliyodu hani noldu o haberi olan var mı? tom u görünce aklıma geldi

1-2 hafta içinde fragmanı gelecek demişti tom cruise. kung fu panda 2 ya da super 8 filmleri aynı şirketin filmleri yani onlar vizyona girince fragman da gelecektir muhtemelen.

bazı sitelerde oblivion adlı oyunla alakalı deniyordu hatta ekşi sözlükte de öyle denmiş ama son gelen yeni bilgilere göre kosinski'nin kendi çizgi romanından uyarlanacakmış. senaristi de oscarlı The Departed'in senaristlerinden.
  • tom cruise varsa kalite de vardır.

ama daha çok var.
  •  Oblivion (2013) | Tom Cruise - Morgan Freeman

Jessica Chastain , Kathryn Bigelow filmi için kadrodan ayrılmış yerine Olga Kurylenko ile Andrea Riseborough kadroya dahil olmuş. mart ayı içerisinde de çekimler başlıyormuş. Diğer aktristi tanımıyorum ama Olga çok iyi oldu. Jessica Chastain çok iyi bir oyuncu tabiki ama takvimi de sıkışıktı o da tercihini oscarlarda iş yapma ihtimali yüksek bir filme yönelmiş anlaşılan.
  • Yeni geldi haber Morgan Freeman filmin kadrosuna katılmış. Filmin isminin tam olarak ne olacağı da belli değil şimdilik. bir oblivion deniliyor bir horizons.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 8 Eylül 2012; 22:50:12 >
  • Güzel haber.Umarım iptal falan olmaz.
  • bu arada konusuna dikkat etmemiştim hiç. Wall e'ye bayağı benziyor hikayesi
  • quote:

...kendi yazdığı çizgi-romandan uyarlayacağı 'Oblivion' projesinde...
    bundan sonrasını okumadım ama güzel olacağına şüphe yok çünkü adamın kendi kalemindenmiş
  • Bir an önce çıksa keşke
  • çizgi-roman'daki görüntülere bakılırsa görsel olarak oldukça güzel bir iş olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 2 Aralık 2012; 19:47:25 >

• the elder scrolls un oyunu sandım çok heyecanlandım :(
  • The Hobbit: An Unexpected Journey ile Fragman da gelecekmiş güzel fırsat olacak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.