Arkadaslar Oblio music plus x'de sarki sozleri ekleme varmis.Nette arastirdim bulamadim.Bilen varsa soyleyebilir mi ? Cok makbule gecer.
bu programı bilgisayarına yükle şarkıyı aç otomatik olarak şarkı sözlerini buluyor. Sonra şarkı ile birlikte dosyayı mp3 playerın içine at (müzik ile liriğin adları aynı olmalı) mp3 player otomatik olarak tanıyor şarkı sözlerini. http://www.crintsoft.com/download/MiniLyrics.exe
Sağ ol dostum çok işime yaradı gerçekten oldu da teşekkür ederim.Cihaz ile ilgili 3 soru aklımda kaldı.1- Yabancı dizi atınca alt yazı ve dizinin adını aynı yapsam da maalesef alt yazı olmuyor.Ama şarkılarda oluyor.2-Ne kadar şarjı kaldığına nereden bakıcaz? Bi türlü anlayamadım.3-Otomatik olarak şarkı değiştirirken (seçeneklerden rastgeleyi seçmeme rağmen) ya A'dan başlıyo G-J ya da M-N'den başlıyor Z'ye kadar.Bunlarında çözümü varsa çok makbule geçer yine :)
1Dostum o boyuttaki ve çözünürlükteki bir ekranda altyazılı film seyretmek biraz fantezi olur. Yani demek istediğim altyazıyı açsa bile yazıların okunabilir olması için yazıların tüm ekranı kapatması gerekir ki o zaman video seyretmenin bir anlamı olmaz. 2Şarjı liriki olmayan bir şarkı açtığın zaman sağ üst köşede görebilirsin başka bir yolu var mı bilmiyorum.3 Bu seçeneği ben kullanmadığım için pek yardımcı olamayacağım.
Anladim tesekkurler kardesim cok yardimin dokundu.
ben yaklaşık 2 yıl önce oblio music tone aldım ilk aldığımda usb bağlantısı oluyodu ve istediğim dosyayı atabiliyordum ama sonra takınca direk sarj oluyo hiç bişey atamıyorum
benım oblıonun batarya şişmeye başladı :(
ben cihazı bilgisayara bağladığımda direk şarj oluyor bilgisayarda görünmüyor ne yapabilirim?
Cevaplarsanız Sevinirim....
Benim Bir Oblio Mp3-mp4 music Plusum Var içindek ses kayıtını pc ye atamıyorum nasıl atılır sölermisinz
sayworgS
kullanıcısına yanıt
kablosunda problem var bndede öle oldu teknosaya git orda sna yni kablo vrrlr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme