Şimdi Ara

Oblio Mint 10Q TEMIZ 10 INÇ TABLET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Diğer Markalar Kapasite #8 GB #WIFI
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tableti forumdan Reichen nickli arkadasimdan satin almistim. Tablet yaklasik 10 aydir bende. Bu süre zarfinin yalnizca 5 ayinda kullanabildim. Ilk aldigimda test etme sansim olmustu fakat daha haftasi dolmadan ekrana görüntü gelmemeye baslamisti. Ugrasmaya vaktim olmadigi için rafa kalkmisti tablet. Megersem ekran soketi yerinden çikmis onu taktim suan sorunsuz çalisiyor.

Ürünü satin alacak arkadasin kafasinda herhangi bir soru isareti birakmamak adina cihazi ayrintilariyla ele almaya çalisacagim. Tabletin özellikleri:
    -Allwinner A31 1gHz 4 çekirdek 40nm teknolojisiyle üretilmis islemci
    -PowerVR SGX544MP grafik islem birimi (basit oyunlari akici gelismis oyunlari orta akicilikta oynatir, video decode özellikleri iyi)
    -8 GB NAND bellek
    -1 GB DDR3 RAM (DDR3 olup olmamasindan emin degilim ancak kutuda öyle yaziyor.)
    -10.1 inç 1280x800 IPS ekran (film izlemek için ideal)
    -Hafiza karti yuvasi
    -Wi-Fi (Bluetooth yok)
    -Micro USB girisi
    -Mini HDMI çikisi
    -3.5mm kulaklik girisi
    -Sarj adaptörü soketi
    -Arkada 2 önde 0.3 megapixel kamera (arka kamerayi açip kullanacaginizi sanmiyorum diger bu seviyedeki tabletlerde oldugu gibi kötü bir kamera)
    -Aluminyum kasa
    -6000 mAh pil (cpu-z programinda 3775 mAh gözüküyor)

Tablet günlük ihtiyaçlari karsilayabilecek bir donanima sahip. Oyunlarda da performansi ortalamanin üzerinde. Birçok oyunu Nexus 7 tabletimden daha akici oynatiyor. Mesela asphalt 8'i yüksek ayarda teklemeden ancak 20-25 fps civarinda oynatiyor. GTA San Andreas'i da orta grafik ayarlarinda akici biçimde oynayabiliyorsunuz. Internette gezinirken de sorun çikarmiyor. Tablet 4k video oynatma özelligine sahip ancak ben denemedim sonuçta ne geregi var. Full HD videolari akici oynatiyor sorunu yok. 32 GB'a kadar arttirilabilir 8 GB hafizasi mevcut. Bunun 2 GB olan kismi uygulama yükleme olarak ayrilmis. 3.26 GB olan kismina ise müzik, film depolayabiliyoruz.
    Wi-Fi'i fena sayilmaz kopma baglanti sorunu falan yasamadim kullanim süremde.

Tabletin hoparlörü biraz zayif eger güçlü bir hoparlör istiyorsaniz aradiginiz model bu degil ancak benim isimi görüyordu. HDMI ile sorunsuz bir sekilde televizyona görüntü aktarimi yapip film izleyebiliyorsunuz. Pili 4-5 saat ekran süresi veriyor. Tablet içerisinde smart color intelligent backlight gibi bazi ekran özellestirmeleriyle geliyor isterseniz aktiflestirebiliyorsunuz. Tabletin en düsük ve en yüksek parlaklik modu disinda kullanirsaniz tableti kulaginiza yakinlastirdiginizda ufak birses duyabilirsiniz, hiçbir sorun teskil etmiyor(Tablet boot olurken de çıkıyor ses). Tabletin accelerometer'ında x ekseninde 1 birimlik kayma varmış yeni farkettim tableti sallayarak oynattığınız oyunlarda oynamaya engel değil fakat tableti çok az sağa yatırmak gerekiyor. Cihazin baglanti portlari üzerinde kapakla kapali oldugundan olasi tozlanmalardan korunuyor. Tablet hem sarj adaptörüyle hem de USB üzerinden sarj olabiliyor. Tabletin diger birçok tablette olmayan titresim özelligi mevcut. Android 4.2.2 sürümünü kullaniyor üzerine herhangi bir güncelleme gelmedi. Google experience launcher ile daha akici bir arayüze sahip oluyorsunuz sahsen öyle kullaniyordum.

Tabletin ekrani üzerinde çizik falan yok tertemiz. Ancak nasil oldugunu bilmedigim 1-2 toz tanesi ekranin kösesine kaçmis. Telefon odaklayamadi orayi fotograflarla daha net gösterebilirdim. Ekran açildiginda gözükmüyorlar. Tabletin arka kismi alüminyum oldugundan biraz çizilmeye müsait. Kullanima engel olmayan 1-2 santimlik yüzeysel çizikler mevcut. Kameranin yaninda bir kapak vardi, flas degil yanlis anlasilma olmasin, o düsmüs. O da kullanima engel degil. iPad Air ile beraber kullandim ürünü gayet de memnunum. Cihazi bütün özellikleri ile anlatmaya çalistim umarim alicisi da benim gibi memnun olur.

Tabletin yaninda verilecekler:
    -Orijinal kutusu
    -Kutu içerisinden çikan kullanilmamis kulakligi
    -Sarj adaptörü

Hediye olarak bir de mini HDMI kablo veriyorum.

Merak ettiginiz veya sormak istediginiz seyler olursa bir özel mesaj uzaginizdayim. Ürünü Ankara Eryaman yakinlarinda elden teslim etmeyi düsünüyorum daha saglikli bir alisveris olmasi açisindan. Sehir disina ise önce havale sonra alici ödemeli kargo ile gönderirim. Havale olarak sadece Isbankasi kabul ediyorum.

Fiyati: 150 TL

Resimler yüklenmeye devam edecektir şuan yükleyemiyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batterx One -- 22 Ocak 2015; 20:54:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUAWEI MateBook 14 Laptop
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.