|
https://yardim.obilet.com/hc/tr/articles/8592451576348-Askıda-Bilet-ve-Demokrasi-Bileti Sadece Üniversite ögrencilerine seçim için ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Obilet Gidiş Dönüş Otobüs Bileti Bedava
1 Mobil
-
-
Demokrasi bileti için Gidiş dönüş değil yanlız 7-14 mayıs tarihli alacağınız gidiş biletinizde 500 tl indirim oluyor dönüş için bir indirim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 1 Mayıs 2023; 19:40:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
- Kod tutarı 1000 TL dir. Kupon kodundan fazla tutarda olan biletlerde kullanıcı fazla olan kısmı kendi tamamlamalıdır. Kupon kodundan daha az olan bilet tutarlarında kullanıcıya ödeme yapılmayacaktır.
-
bu onemli konuyu da bedava bilet diye kotuye kullanmayin. o nasil basliktir?
-
istediği gibi kullanabilir, siyasetci gibi olacaksin her zaman, işine geleni yapacaksin.
İstanbul'da yaşayan Adıyamanlilar Konyalilar, akp bürolariyla görüşsunler, kimileri uçak biletini bile beleşe almışlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşağıdaki otobüs firmalarında geçmiyormuş.
Metro Turizm
Kamil Koç
Özel Seyehat
Pamukkale Turizm
Anadolu Ulaşım
Efe Tur
Güneş Tur
Vip Arda Tur
VIP Uludağ Taşımacılık
Yatağan Koop
Vib Turizm
Kontur Turizm
Lüks Artvin Seyahat
Mercan Tur
Vib Kıdık Turizm
İzmit Seyahat
Beydağı Turizm
Düzce Güven Seyahat
Fındıklı Toros
Gürkan Turizm
Türkay Turizm
Lüks Hitit Turizm
Şarköy Seyahat
Yazıcıoğlu Turizm
Lüx Beydayı
Balıkesir Uludağ Turizm
Gerzeliler Turizm
Elit Turizm
Alpar Turizm
BBBUS
-
Takip.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Demokrasi biletinden öğrenci belgesi yükleyerek bilet aldım 20k küsür sıra verdi 5 6 günde geldi sırası teşekkürler chp gençlik kolları
En Beğenilen Yanıtlar
|
Demokrasi biletinden öğrenci belgesi yükleyerek bilet aldım 20k küsür sıra verdi 5 6 günde geldi sırası teşekkürler chp gençlik kolları |
|
istediği gibi kullanabilir, siyasetci gibi olacaksin her zaman, işine geleni yapacaksin.
İstanbul'da yaşayan Adıyamanlilar Konyalilar, akp bürolariyla görüşsunler, kimileri uçak biletini bile beleşe almışlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android