Şimdi Ara

O2 XDA Atom (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
19.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Arkadaşlar bu cihazda çift kamera var mı,
    -web cam olayı olabilir mi,
    -pil ne kadar dayanıyor,
    -fm radyosu sadece kulaklıkla mı dinleniyor,dışarıya ses veriyor mu,
    -aldığınızda kutusundan taşıma bel çantası çıkıyor mu,
    -sağlamlık açısından plastik mi,sert mika tarzı birşey mi?

İlginiz için şimdiden çok teşekkürler.Selamlar...
  • -çift camera yok
    -web cam uygun yazılımla olabilir
    -pil kullanıma bağlıdır ama sanırım normal kullanımda 2-3 gün gidiyor
    -radyo dışarıya ses veriyor
    -kutudan bel çantası çıkmıyor
    -sert mika tarzı bişey

Not: yanlışım varsa tunakılıç düzeltir
  • yav 4 aydır takipteyim bu telefonu ancak fiyat olarak hala çok yüksek... türkiyede 900$ iyi bi araştırmayla b ulabilyorsunuz cihazları... ayrıca vadofone gelecek dertler bitecek diye bekliyoruz ama daha onlardan da ses seda çıkmadı...yakınlarda 600-700 $ seviyesi inmesini bekliyorum açıkçası...
  • ben bucıhazdan bırtane sattım bırtane daha var cıhaz kesınlıkle bir devrim yapmış jam a gore cok cok ufak ekran boyutu cok iyi jam ile aynı ben bu cıhaza bır ısım taktım windows mobile media center .. 2 mp kamera 262 bin ekran rengi .. kesınlıkle kullanılacak tek cıhaz .. ( satmamın sebebi askere gıdecek olmam yoksa bucıhazddan başkası kullanılmaz )
  • O2 atom kullanan bir arkadaş konuşurken sesin yankılı,ekolu geldiğini söyledi.Sizlerden böyle birşey yaşayan var mı?

Özellikle GPS olmaması büyük handikap mı?
    Wireless lan: 802.11b olması problem yaşatıyor mu?(Çünkü bazıları 802.11g 'nin şu an revaçta olduğunu söylüyorlar).

Selamlar...
  • evet eko var ama çok değil.yani sıkıntı verecek derecede değil.cihaz gerçekten harika.wireless bi problem yaşatmıyor.çok rahat kullandım.
  • YA MİLLET NEDEN BU KADAR BOŞ BİR TELAŞTA??? wires g geliyor b leri atıııın!!! gibi telaşlara kapılıyo millet???

• Biz 5-6 arkadaş Jamin mi,Atom mu derken en son O2 atomda karar kıldık.Umarım atom beklentilerimizi karşılar ve memnun kalırız.Gerçi elektronik biraz da şans işi:)...
  • Sana gore bos bana gore degil.Bir iki sene sonra wifi g desteklemiyor uyumsuzluk ve performans alinamadi diye yeni cihaz almak bana mantikli gelmiyor.Forumda bu konuda fikirleri almak icin topic acmak telaslanmakmi oluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: farukkarakaya

YA MİLLET NEDEN BU KADAR BOŞ BİR TELAŞTA??? wires g geliyor b leri atıııın!!! gibi telaşlara kapılıyo millet???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi direstraits -- 25 Mart 2006; 4:47:07 >

• takas olurmu
  • dostlar 02 xda atom modelini yurtdısı ebay turu sitelerden alma imkanımız varmı acaba ben fena halde takmıs durumdayım bu makineye cihaz super biseye benziyor
  • cihaz süper de hocam, alması zor işte Onu ebay'dan sipariş edince, gümrükten çıkarmak için bir yığın para dökmen gerek. Gümrük vergisi, bilmem ne pulu vergisi, e ayıptır söylemesi radyosu da var onun için de trt bandrolü vergisi.. kaça patlar bilmiyorum.
  • BÖBREĞİMİ SATIP ATOM VE LAPTOP ALACAM eheheh
  • Selamlar,

Ya bildigim kadari ile fatura tutarinin %10 u kadar bir odeme yapiliyor gumrukte. Bu haliyle bile aslinda Turkiye deki fiyatinin altina gelebilir. Ancak ben de tim bu islemleri bilmiyorum. Bu isleri bilen, daha once yapmis bir arkadas varsa ve bana pm den anlatirsa cok sevinirim.
  • FAruk arkadaşım böbreğimi satmadım ama senin dediğin gibi bir tane acer notebook vede o2 atom aldım...

arkadaşlar makina çok güzel.dış görünüşü accayip karizma duruyor. radyosu güsel bişi. ekranın görüntü kalitesi ayrı güsellikte( düşününkü halen jelatiniyle kullanıyorum. :) ) batarya 2 gün rahatça gidiyor. şu an için çalıştırmadığı program görmedim( wm5 olayından dolayı )

nese darısı olmayan arkadaşlara özellliklede yakamo ya :DDDD
  • Arkadaslar oncelıkle merhaba ... bu urunu yakında satıcam ıhtıyacları olan bana ozel mesaj veya maıl cekebılır ı mate jamın ve O2 satıcam .

http://forum.donanimhaber.com/m_6431787/tm.htm bu actıgım topıc dede konusursanız sevınırım deneyımlerınızın bırazını yazarsanız ınsanlar ıkı urunude karsılastırabılır cunku en cok bu ıkı urun ustunde konusuyor herkez ...

Benımde sızlere sorcagım ıkı soru war
    urun satarken ınsalar kayıtlı kayıtsız dıyolar ne kaydı acaba ? baya olay kacırdımda ben.
    telefonu bıyere kaydetmemızmı gerekıo ve neden ???

Cevaplarsanız cok sevınırım ıyı gunler
  • merhaba arkadasım 02 xda atom modelini nasıl aldın anlatırmısın bizede almak icin ugrasan arkadaslar var.artı cihaz sıfırmı ve kaca maloldu?saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: tunakilic@msn.com

FAruk arkadaşım böbreğimi satmadım ama senin dediğin gibi bir tane acer notebook vede o2 atom aldım...

arkadaşlar makina çok güzel.dış görünüşü accayip karizma duruyor. radyosu güsel bişi. ekranın görüntü kalitesi ayrı güsellikte( düşününkü halen jelatiniyle kullanıyorum. :) ) batarya 2 gün rahatça gidiyor. şu an için çalıştırmadığı program görmedim( wm5 olayından dolayı )

nese darısı olmayan arkadaşlara özellliklede yakamo ya :DDDD

• Arkadaşlar benim acilen o2 xda atom a ihtiyacım var.bursadayım ve bu haftasonu istanbul'a bu telefonu mümkünse almaya geliyorum.bana yardım edin...elinde sıfır atom olan veya sıfır atom satan bir dükkan bilen varsa bana ulaşırsanız cook sevinirim üstüne bir de yemek ısmarlarım :)
    Bana telefonla (05052587741) ya da pm le ulaşabilirsiniz...
    Yardımlarınızı bekliyorum
  • dostum kayıtlı cihaz olursa telefon ozelligini kullanabilirsin kayıtlı degilse sayet telefondan mahrum kalırsın biliyorsun yasa cıktı kayıtdısı cihazlar icin faturasını alır ve telekoma gidip kayıt yaptırısan o zaman telefon ozelligini de kullanabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: EgemenKarabulut

Arkadaslar oncelıkle merhaba ... bu urunu yakında satıcam ıhtıyacları olan bana ozel mesaj veya maıl cekebılır ı mate jamın ve O2 satıcam .

http://forum.donanimhaber.com/m_6431787/tm.htm bu actıgım topıc dede konusursanız sevınırım deneyımlerınızın bırazını yazarsanız ınsanlar ıkı urunude karsılastırabılır cunku en cok bu ıkı urun ustunde konusuyor herkez ...

Benımde sızlere sorcagım ıkı soru war
    urun satarken ınsalar kayıtlı kayıtsız dıyolar ne kaydı acaba ? baya olay kacırdımda ben.
    telefonu bıyere kaydetmemızmı gerekıo ve neden ???

Cevaplarsanız cok sevınırım ıyı gunler

• arkadaşım cihazı sıfır kutusunda doğubanktan aldım. her kes kötü diyordu ama doğubank için saolsun benim aldığım arkadaş herkesin bahsettiği gibi çıkmadı.
    dün en son olarak kayıtın yapıldığına dair belgeyide yolladı.

maliyetine gelince ben 1.200, ytl verdim

ama şuan 1000 usd müşterisi var satacağım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.