Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
DonanımHaber'de AraYENİ GELİŞMİŞ ARAMA
ForumBu Bölümde Ara

O halde Sorun Anakartmı?

8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Dahili Bileşenler >> O halde Sorun Anakartmı?
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
    • Binbaşı
      1837 Mesaj
      15 Şubat 2005 11:05:21 Konu Sahibi
      Ya arkadaşlar benı anlamadınız galiba.. İşlemsi AMD . . . Anakart MSI . . . ekrankartı GeForce MX 5200 . . .
      ve GeForce MX 4000 En Küçüğü... Kaç Kişiye sorduysam bana ya işlemciden yada anakarttan kaynklanıyor dedi..

      Ayrıca F5 tuşu da işe yaramıyo. Kısaca yenile diyebilirdin..
      Vede İçinde disket olmadığı halde bile makine disket varmış gibi bi önceki disketteki bilgileri bana gösteriyo.. Anladık sorun işlemci değil. Peki Ne? Anakarttmı? ve Çözüm ne?



      |
      |
      _____________________________
      imza
    • Teğmen
      122 Mesaj
      15 Şubat 2005 11:15:45
      ALLAH KURTARSIN
      |
      |
      _____________________________
      YAŞASIN IKARUS KARDEŞLİĞİ
    • Teğmen
      165 Mesaj
      15 Şubat 2005 11:35:08
      kardeş baştan kur bide madem çözemedin bi türlü
      makine açılıyo ve ekrana bişeyler geliyosa sorun donanımsal değildir zaten
      |
      |
      _____________________________
      MCPD olcek sonra MCT olcek

      Thread.Start();
    • Binbaşı
      1467 Mesaj
      15 Şubat 2005 11:51:45
      eğer başlagıçta birşey geliyosa aga başlat/calıştır a msconfig yaz ordan başlangıç a gir gelen şeyi iptal et...kolay gelsin
      |
      |
      _____________________________
      GTR > GTI
      GTR
    • Yarbay
      2513 Mesaj
      15 Şubat 2005 12:00:25
      bi format at belki donanımda bi sorun yoktur



      < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaydee -- 15 Şubat 2005, 12:00:44 >
      |
      |
      _____________________________
      2007 Alfa Romeo 147 Distinctive
    • Binbaşı
      1573 Mesaj
      20 Şubat 2005 04:14:55
      Sorun ne ki anlayamadım ben?
      |
      |
      _____________________________
    • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
      20 Şubat 2005 06:10:53
      YA SORUNU TAM OLARAK ANLATAMAMIŞSIN Kİ BİR KARARA VARIP CEVAP VERELİM


      SEN ETRAFLICA ANLAT BAKALIM SORUNUNU, BİRDE NE ZAMAN OLDU? YANİ ÖNCE SORUN YOKTU DA SONRADAN MI OLDU? EĞER SONRADAN OLDUYSA NE YAPMIŞTIN O GÜN DE BU SONUCU DOĞURDU SÖYLE BAKALIM... ZATEN BUNLARI DÜŞÜNSENİZ BİRAZ BU FORUMDAKİ BİR ÇOK SORUNUN CEVABINI BULACAKSINIZ OTOMATİK OLARAK...
      |
      |
      _____________________________

      � Beşiktaş JK � ÇARŞI
      Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)
    • Yarbay
      2007 Mesaj
      20 Şubat 2005 08:11:14
      beni anlamadınız demişsin; şimdi senin eski postunu mu arayacaz. aynı postun altına devam etseydin ya niye yeni bir konu açtın kardeş.
      |
      |
      _____________________________
      Intel Q9300 || Gigabyte 965P-DQ6 || OCZ Platinum Perf. Edition 4GB 800MHz DDR2 (2x2GB) || Zalman Cnps 9700NT || Zotac 8800GT || Enermax Liberty 400 W || Seagate 500GB ST3500320AS - 320GB ST3320620AS|| 19" ViewSonic VA912 Lcd|| Econ MC8000UE-S1 ADSL Modem || TT S-Viking VA4000BWS Kasa || Logitech Mx518 Mouse&QcK Mini
    • Yarbay
      3215 Mesaj
      20 Şubat 2005 13:55:09
      quote:

      Orjinalden alıntı: erdierdi

      beni anlamadınız demişsin; şimdi senin eski postunu mu arayacaz. aynı postun altına devam etseydin ya niye yeni bir konu açtın kardeş.


      doru diyor
      |
      |
      _____________________________
      Bilgisayar Modifiyesi:http://bilgisayarmodifiye.com
Reklamlar
sohbet
Kurumsal Web Tasarım Şirketi
Kurumsal Web Tasarım Şirketi
#0850 Numara Tahsisi;#0850 Hat;#IP Santral;#Toplu
son dakika
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Tablet sürümü
Mini Sürümü

BR4
0,250
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.