Şimdi Ara

O/C TESTLERİ GEÇİYOR AMA NORMAL KULLANIMDA RESET ATIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar anakart asus 780i strikerII, İşlemci ise go rev Q6600 ve ramlar 2*2gb ocz.. sorunum şu. 3400ghz de bile ortos ve diğer bencmarklarla test yaptım sorun yok.reset vesaire yok. ama normal kullanımda masaüstünde iken yada hiç işlem yapmıyorken bakıyorum reset atıyor. bazen 2 saat bazende 10 dakika. sistemi default yapınca ise sorun yok. sistem kasılıyor desem testlerde niye sorun çıkmıyor. ramlari auto bıraksamda aynı bırakmasamda.. aklıma şu geldi.. 4gb ramim var ve xp kullanıyorum.sistem bunu 3gb görüyor..sorun bu olabilir mi.. sadece 3400 de değil 3200,3000de de hep aynı sorun..ama dediğim gibi sistemi defaulta alınca reset de ortadan kalkıyor..fikri olan varmı?teş.



  • Konu hakkında bir bilgim yok ama başlığı okuyunca gülmekten kırıldım ya nedense komik geldi
  • voltaj istiyor olabilir, başka bir çözüm gelmiyor aklıma .. ancak 3ghzde q6600 un voltaj istememesi lazım bnce..
    ramin 3gb görünmesi 32bit işletim sistemi kullanmanızla ilgili. 4gb ram kullanmak istiyorsanız 64bit işletim sistemi kullanmalısınız..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hzrcn

    voltaj istiyor olabilir, başka bir çözüm gelmiyor aklıma .. ancak 3ghzde q6600 un voltaj istememesi lazım bnce..
    ramin 3gb görünmesi 32bit işletim sistemi kullanmanızla ilgili. 4gb ram kullanmak istiyorsanız 64bit işletim sistemi kullanmalısınız..


    cevabınız içi teşk..voltaj olsa testlerde de sorun çıkarırır. ama testlerde sorunsuz. ram meselesinde 64 bit olayını biliyorum. demek istediğim sistem 3gb görünce overclockta sorun mu oluyor. diğer taraftan overclock olmayınca da 3gb görüyor..yani anlayacağın içinden çıkamadım gitti. artık en kısa sürede 64 bit işletim sistemi kurup denemek lazım..tekrar tşk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.