Şimdi Ara

Nzxt H440 KASA FAN ONERISI SP140-AF140 / SP120-AF120 veya Hangi marka fanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar baslikta gorudugunuz gibi Nzxt H440 kasamda fanlarimi degisterecegim. Anakartimda 8x 4 pin fan girisi var o yuzden hizlarini kontrol edebildigim fanlara ihtiyacim var.


    Nzxt H440 KASA FAN ONERISI SP140-AF140 / SP120-AF120 veya Hangi marka fanlar ?


    Resimde goruldugu gibi

    3x On taraf intake 120mm (Kasa onu normalde beyaz kapakla kapali o yuzden dar alanda havaya iceri ufleyecek falanlar lazim)

    1x Arka Egzoz fan 120veya 140mm

    2x Radyator fani 140mm

    Fanlar Rgb de olabilirler farketmez onerilerinize acigim.Ben suan icin corsair olarak baktim ve SP/AF serilerini bulabildim fiyat olarak baska onerilerede acigim. Karar veremiyorum yabanci forumlardan okuduklarima gore!.







  • Hiç masraf yapmadan da 3pin fanları 4pin girişe takarak kontrol edebilirsiniz.Biostan DC mod seçin şu sıcaklığa kadar şu volt,şu sıcaklığa kadar şu volt ta çalışsın diye ayarladığınız zaman oluyor.Ben 3pin fanları bu şekilde sorunsuz kontrol ediyorum.Hiç sesleri çıkmıyor.Ben de 4pin kontrol edebileyim diye forumdan noctua redux fanlar almıştım geri sattım, bir mucize yaratmıyorlar.
  • Al Swearengen kullanıcısına yanıt
    ses konusunda su anki kasanin kendi fanlarindan sikintim yokta ondeki kisimdan 1 fani yanlislikla kirdiktan sonra
    fazla hava geliyor. bide macaristanda yasadigim icin fanlar tr ye gore cok baya ucuzlar o yuzden degistirmek istiyorum bende okudugum kadariyla cok fazla fark etmeyecegini biliyorum ama en azindan hava akisini daha iyi hala getirmek istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.