Şimdi Ara

NZXT Beyaz odaklı sistem 4500 tl BÜTÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar şöyle bi sistem topladım 4826 TL'ye denk geliyor Kasa ile ekran kartını bozmak istemiyorum kesinlikle NZXT Kullanıcam 4500 tl civarında veya altında beyaz odaklı önerilerinizi alabilirmiyim artık sıkıldım h270 mi b250 mi ne topluycam bilmiyorum sadece ilerde 1 2 sene sonra ekran kartını gtx 1070 veya 1080 e çıkarırım bana yeter
    Ekran konusuna gelirsek canlı göstersin fiyatın hakkını versin RYZEN 5 LERİ bekleyemem çok bekledim benim için yeterli yardımcı olursanız çok teşekkür ederim iyi günler

NZXT Beyaz odaklı sistem 4500 tl BÜTÇENZXT Beyaz odaklı sistem 4500 tl BÜTÇENZXT Beyaz odaklı sistem 4500 tl BÜTÇENZXT Beyaz odaklı sistem 4500 tl BÜTÇENZXT Beyaz odaklı sistem 4500 tl BÜTÇENZXT Beyaz odaklı sistem 4500 tl BÜTÇENZXT Beyaz odaklı sistem 4500 tl BÜTÇENZXT Beyaz odaklı sistem 4500 tl BÜTÇENZXT Beyaz odaklı sistem 4500 tl BÜTÇE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notoriouspack -- 7 Mart 2017; 19:4:24 >

• Sistem iyi ama madem görüntüye önem veriyorsun o psuyu alma. Onun renkli kabloları bütün işin içine eder. Kendi kullandığım silverstone psuyu tavsiye ederim sana. Hem 700 watt, hem full modüler hem de kabloları siyah ve kılıfsız olduğundan kasa içinde daha iyi durur.

http://www.hepsiburada.com/silverstone-strider-700w-80-plus-bronze-single-rail-54a-moduler-guc-kaynagi-sst-st70f-pb-p-BD803221?magaza=Teknobiyotik&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=CjwKEAiA0fnFBRC6g8rgmICvrw0SJADx1_zAPwrxd1f4W9XMWyojzBEB-O-w4_0Yx5IEOOzeV_85dxoCWHfw_wcB

• Sistemi nanokatalogdan toplayın derim, fiyatları diğer sitelere göre daha ucuz.

NZXT Beyaz odaklı sistem 4500 tl BÜTÇE

Şu sistem benim topladığım sistemdir, tam bir beyaz temalı bir pc istersen bunu alabilirsin( ekran kartı beyaz değil ama olsun )

stock soğutucu kötü bir görüntü oluşturacağı için ucuz ve kaliteli bir soğutucu olan be quiet! pure rock slimi koydum ben.

yalnız siz monitör ve klavye de alıyorsunuz, benim sistemle gidersek sıkıntı çıkıyor biraz. İşlemciyi i5 7400 yapabilirsiniz,

ekran kartınıhttp://www.nanokatalog.com/Ekran-Karti-MSI-GTX-1060-Armor-6G-OCV1-6144MBPCI-EDVI2xHDMI2xDP,PR-102096.html alsanız

ana kartı h270m ve ya beyaz herhangi bir tane alsanız 100-150 de oradan kazanırsınız.

• Beyaz odaklı ise anakart MSI H270M MORTAR ARCTIC olabilir , ayrıca moduler psu veya mevcut psu ya sleeve li uzatma kiti alabilirsiniz
  • Şöyle bir şey de olabilir:NZXT Beyaz odaklı sistem 4500 tl BÜTÇE

Psu kabloları düz ve siyah, görüntüsü gayet güzel. Geriye 460 küsür lira kalıyor, bununla da idare eder

bir monitör ve abartılı olmayan bir klavye-fare takımı alınabilir.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Önerin için teşekkür ederim ama psu da biraz fiyat indircem ama attığın psu güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pegasustoni kullanıcısına yanıt
    Anakart tavsiyene uyucam ama ekran kartı tavsiyene uyamıycam çünki o marka ile olmaz malesef bide 3 gb. Ama kasa tavsiyene uyabilirim kardeş yurt içinde satan biryer varmıdır aceba

• LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumların için teşekkür ederim ekran kartı msi armor olucak büyük ihtimalle anakart ise tomahawk beyaz olur eyvallah

• GAJU kullanıcısına yanıt
    Evet önerdiğin modüler uzatma kitleri güzel sen daha önce hiç kullandın mı?

• O kasaya ancak atx bir anakart takarak güzel bir görüntü edersen, m-atx takarsan görüntü berbat olur.
  • Anakartımız tomahawk olcak gibi gözüküyor ama bakalım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukyıldırım

Anakart tavsiyene uyucam ama ekran kartı tavsiyene uyamıycam çünki o marka ile olmaz malesef bide 3 gb. Ama kasa tavsiyene uyabilirim kardeş yurt içinde satan biryer varmıdır aceba

Malesef Turkiye'de yok. Amazon.de den getirebilirsiniz. Bende senin gibi beyaz temali bir pc olusturdum. Anakart ve Ryzen 5 kaldi sadece. Anakart Asrock X370 Killer olacak.

Bu arada her sleeve kablo her psu ya olmuyor haberin olsun. Evga 650w G2 aldim mukemmel bir kalitede psu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasustoni -- 7 Mart 2017; 20:49:32 >
  • Vergiler dahil toplam kaç paraya geliyor?

• Pegasustoni kullanıcısına yanıt
    kabloları renkli olmayan düz siyah olan psu varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukyıldırım

kabloları renkli olmayan düz siyah olan psu varmı?

Evga 650w G2

http://www.evga.com/products/product.aspx?pn=220-G2-0650-Y1

• Corsair cx550m siyah. 24 ve 8 pin kablolalari moduler degil onlarin disindakiler moduler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • durumun varsa msi gtx 1070 quicksliver oneririm. 1060 da gayet makul

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef

• 1600 liraya kfa2 1070 geliyor. 1060la arasındaki fark büyük. Kullanıyorum, marka takıntın yoksa alabilirsin amazon.de üzerinden.

+Servis konusu amazonda, o yüzden dert değil. TR'deki garanti kapsamına güvenmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.