Basta is bilgisayari olarak kullaniyordum, daha sonra Proxmox nodelarimdan birisi oldu, suan da halen Proxmox node olarak calisiyor fakat artik 4 tane reduntant sunucuya ihtiyacim yok. Bundan dolayi satiyorum
5800X VMR-B2 (Zen3 lerde ki en az voltaj ile calisan revizyondur)
Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz C18. Sorunsuz calisiyor, sanirim hatta suan C16 da calistiriyorum
B450M S2H V2, 5800X i kaldirabilen bir anakarttir. Garantisi veya kutusu yok.
LE500 240MM AIO, P12 Fan takilidir. Kutusu yok. Garantisi olabilir emin degilim. Aparatlari duruyor, beraber gonderecegim.
Zotac One Click OC 1660S. Garantisi yok, kutusu yok. Hic oyun oynamadim, 3 monitor destegi oldugu icin ve CUDA icin kullaniyordum.
SKHynix HFM512GD3HX015N 512GB NVME.
2x James Donkey 240GB SSD. + MLD M200 240GB + Sandisk SSD Plus 240GB. Bunlari RAID0 da kullanabilirsiniz (yani 1 tane 960GB lik 2gb saniye okuma hizi olan bir disk gibi), ZFS kullandigim icin benim icin sadece HDD olmamalari onemliydi.
NX200M, kutusu yok, kasa uzerinde sadece Artic P12 fanlar bulunuyor. AIO fanlari dahil 5 tane P12 fan var ve hepsi anakart tarafindan kontrol ediliyor. Kasaya normalde 3 tane 2.5" lik disk takiliyor fakat 3.5" to 2x2.5" disk adaptoru bastim ve bununla birlikte 4x disk takiliyor.
A550BN MSI PSU, en iyi fiyat performans veren PSU lardan birisiydi. Kutusu yok, garantisi vardir diye tahmin ediyorum.
Kargo aliciya aittir. EFT sonrasi istenilen kargo ile kargo yaparim. Fiyat sondur, takas yoktur. Tek tek satis yoktur.
(Not resimlerde gozuken en altta gozuken Ethernet gibi duran cihaz satilik degildir, KVM icindir, bu sokulup gonderilecektir)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.