Şimdi Ara

NVIDIA TITAN X Tanıtıldı !!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
11.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Bu günkü dolar kurunu 2.65 olarak alırsak 3500-3700 civarı olur. 1 aya yaygın şekilde bulunur diye düşünüyorum 980Ti bu gün tanıtılmaz

2600 civarinda olsa alirdmda
    Bu birazcik pahali geldi
    Bir sorum olicakti bu karti alsak kac yil giderki acaba

Baya gider sanirsam ama baya baya gider;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANAND ucundan gösterip geri çekti.

NVIDIA TITAN X Tanıtıldı !!!
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    İyi yakalamışsınız hocam
  • Sunum çok alakasız bir konudan devam ediyor, son günlerin popüler tabiriyle; "hayaller Titan, gerçek Deep Learning"
  • @turbo-powwer

ocn den gördüm bende.

jen-sun recognition dedikçe aklıma şu geliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=5FFRoYhTJQQ
  • Bu konferans oyun kartlarıyla ilgili değil ki. Kart duyurusu falan beklemeyin boşuna. Bu her yıl yeni teknolojilerin tanıtıldığı bir konferans. Titan da gm200le alakalı.

• OneTreeHill kullanıcısına yanıt
  • titan x yerine titan z ye bakıyorsunuz da ondan

edit: mesajı silmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krauser DMC -- 17 Mart 2015; 19:21:28 >
  •  NVIDIA TITAN X Tanıtıldı !!!

----------------------------------------------------------------------
    Watch Dogs

Crysis 3

Ryse

Dragon Age Inqoustion

Sıcaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 17 Mart 2015; 19:26:14 >

• Oskis kullanıcısına yanıt
    Ben şu an GTX 480 SLI kullanıyorum değiştirmesem de olur varın siz düşünün Ama AMD nin kartı geldikten sonra NVIDIA GTX 980 Ti yada başka bir adla tamamen oyunculara yönelik bir kart duyurur o 6GB olur saat hızı yüksek fiyatı 650 dolar olur TITAN X e verdiğiniz paraya yazık olur eğer ki profesyonel işlerde kullanmıyorsanız Acele etmeyin şu aralar , yukarıdaki skorlara bakın kartın OC li versiyonları yani özel tasarım versiyonları çok güçlü olacağa benziyor (TITAN X in değil titanlara özel tasarım gelmez GTX 980 Tİ dan bahsediyorum)

• turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Bekleyelim hocam artik

• Kartın rahatlıkla 1400-1500 mhz'e OC olabildiği söyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 17 Mart 2015; 19:48:45 >
  • Tesla meets Tesla

• 1400 Mhz hiç yoktan %40 oc demek, kart zaten 1000 Mhz.

Nvidia naptın sen? Aklın yerinde mi bu kadar hızlı kart çıkarıyosun?
  • 999 dolara gelen kartlar bizde 3.500 liranın üzerine çıkıyorlar.Oldukça pahalı bir setup denilebilir.Full özellikli gm 200 de bütün gücünü göstermiş.Nerdeyse stock 290cf ile aynı güçte gözüküyor.Yanlız tek negatif yanı fiyatı ne yazık ki.Şahıs aynı parayla 980sli kurabilcek düzeye geliyor.Haliyle özel bir kart olsada oyuncu için olmadığı bariz belli.Zaten oyuncu kartı diye tanıtım da yapmıyorlar benim bildiğim.8k gamingden bahsedilmiş.Daha 4k gaming tam anlamı ile piyasada erişelemez düzeyde iken (4k için gereken çift gpu vs vs..) 8k gamingden bahsedilmiş.

Başka dikkat çeken aynı ufak kardeşi gibi oldukça iyi overclock olabildiği büyük ihtimaldir.Fakat burda tek sorun bu titanın özel soğutmalı modeli olcakmıdır.Bence özel soğutmalı modeli gelir diyorum.

Sıcaklıklar ufak kardeşine göre ciddi anlamda artmış.Esasen beklenen bir hadise idi çünkü bu bi gm200 full ship 625mm2 alan 8milyar transistörle bu ısınma oldukça normal ve bir 290 veya 290x seviyesinde bir ısınmadan bahsedebiliriz en fazla.

Kart her şeyiyle ben burdayım diyor tek sıkıntısı ülkemizde aşırı yüksek dolar kuru ile fiyatların aşırı yüksek giriş yapması olcaktır.Haliyle 4000den açılış olması şaşırtmasın.Yine evga yurtdışı yolu gözükcek anlaşılan.

Bir başka durumda hatılarsınız ilk titan 780 ve 780 ti olaylarını.Bu sefer 980 ti titan x in altında kalır diyorum. :) Yani daha ucuza aldık 980ti geçtik titan x i diye bir durum olması bence mümkün olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 17 Mart 2015; 20:01:32 >

• NVidia Titan serisi tüm kartları oyun kartı olarak tanıttı bugüne kadar, X'te de değişiklik olacağını sanmıyorum.
  • Krauser DMC kullanıcısına yanıt
    Gerçek olursa bu GTX 980Ti (yada adı her ne olursa) kesinlikle beklenmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 17 Mart 2015; 20:03:36 >
  • Şimdi amd 390x ile bu kartı geçmeye veyahut oldukça yakın performansta bir kart çıkarmaya çalışıcak.Yani elimizde nur topu gibi fiyatlar ve büyük ihtimal yazın şöyle bir liste olucak.

Amd : 390x 390 380x 380 370x 370 belki 395x2 Nvidia : TitanX 980ti 980 belki 970ti? 970 960ti 960

Burda merak edilcek yani bizlerin kesesine uygun olabilcek anca erişebilceğimiz 980 ti ve 390 olacaktır.Bunlar oldukça önemli seriler olcak.390x ve titanx e bizim gücümüz yetmez.Ayda 250*9 taksit ödeyemem.
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Benim zaten sadece hayalini kurabileceğim kartlar bu 500$ ve üstü kartlar. Sonsuza kadar bekleyebilirim, sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.