|
bildirim testi için npm run test:notification |
| _____________________________ |

|
bildirim testi için npm run test:notification |
|
Hepsiburada asus 3090 linkinde hata vardı pr oluşturdum |
|
|
Teşekkürler güzel paylaşım. denedim çalışıyor. sadece hepsiburada da 3090 çıkıyor sürekli. şimdilik env dosyasından hepsiburadayı sildim :) |
|
Ben yazmadım hocam programı yanlışlık olmasın |
|
Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
|
|
|
|
|
Elinize sağlık öncelikle.Kart bulduğunda bildirim sesini nasıl ayarlayabiliriz veya mail atmasını nasıl sağlarız teşekkürler kodlar mevcut malum EMAIL_USERNAME="" EMAIL_TO="" EMAIL_PASSWORD="" HEADLESS="" IN_STOCK_WAIT_TIME="60" LOG_LEVEL="" LOW_BANDWIDTH="" MAX_PRICE="" MICROCENTER_LOCATION="" NVIDIA_ADD_TO_CART_ATTEMPTS="" NVIDIA_SESSION_TTL="" OPEN_BROWSER="" PAGE_BACKOFF_MIN="" PAGE_BACKOFF_MAX="" PAGE_SLEEP_MIN="30000" PAGE_SLEEP_MAX="60000" PAGE_TIMEOUT="" PHONE_NUMBER="" PHONE_CARRIER="" PLAY_SOUND="" |
|
çıkmadı daha 3070 scammer |
|
|
Arkadaşlar Kod işleriyle alakam yok.Bu kodlamada neyi düzenlememiz gerekiyor gaming gen tr sitesini ilave ederken neyi yanlış yapmışım şimdiden teşekkürler. nvidia-snatcher-main\src\store\model klasörünün içindeki bir ts dosyasını kopyaladım içeriklerini değiştirdim fakat çalıştıramadım export const mu, container mi, name mi neresi hatalı ? Ek olarak amazon.de çalışmadı zaman aşımına uğruyor internetle mi ilgili verdiği uyarı >>>>> [amazon-de] evga xc3 ultra - Navigation timeout of 30000 ms exceeded import { Store } from './store'; export const Gaminggentr: Store = { labels: { inStock: { container: 'single_add_to_cart_button button alt', text: ['sepete ekle'] } }, links: [
brand: 'asus', model: 'tuf', series: '3080', url: 'https://www.gaming.gen.tr/urun/10086/asus-tuf-geforce-rtx-3080-10gb-gddr6x-320-bit-ekran-karti/' }, {
brand: 'asus', model: 'strix', series: '3080', }, {
brand: 'asus', model: 'strix oc', series: '3080',
} ], name: 'gaminggentr' }; |
|
|