Neyi kastettiğinizi anladım. Ancak 10binlik soundbarı olan kişinin sırf passthrough yapıyor diye ucuza maletmek için daha düşük görüntü kalitesine sahip bir Tv box almasının bana çok anlamsız geldiğini söylemek istedim. Homatics haddinden fazla hyplenıyor. Uyguna Tv box. Ama high end bir ürün değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (380. sayfa)

-
-
değil tabii ki s928x çıkınca bakacağız daha 24 fps 60 fps çözünürlük desteği bile yok ama tüm stream medyalarda dolby vision ve atmos oynatıyor usb üzerinden de en azından true hd atmos ve true hd gönderecek yakında firma uğraşıyor
aslında corelec kurunca hepsini yapıyor bu seferde stream medya player olmaktan çıkıyor her seferinde sıfırla yeniden kur ohhhoo görüntü kalitesi konuusnda şüphelerim var dur bakalım homatics ile yazıştım beta tester olursam ayrıntılı incelerim millet bunaldı ortalıkta player yok olanlar da evi arabayı üstümüze yap diyor
-
Aslında Nvidia için bu sektör ilginç fırsatlar oluşturabilir. Zira Tv box tarafında yüksek işlem gücüne sahip bir chip yok. Apple bunu bir önceki seri işlemci takarak sağlıyor. Zira Tv boxlar zaten devasa işlem gücüne ihtiyaç duymuyor. Dolayısıyla biraz derli toplu bir chip pazarı domine edebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nvidia yapay zeka ile trilyon dolarlık şirketler kervanına katıldı. Çok uzun zmandırda bu media player tarafı ile ilgilenmiyor.
Çok ama çok ufak bir bantı bile media player için ayırmayacaktır hiç hayal kurmayın dostlar. Nvidia için şuan karaborsa var hayatta media player için bant ayırmazlar.
-
Katılıyorum benim de ümidim yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar herkese merhaba konu başlığı televizyonla alakalı ama ben İNVİDİA SHİELD 4K PRO almak istiyoru
Televizyonun Samsung 65 s95b bu televizyondan çok memnunum ama dolby vision yok benim için en önemli şey Keskin ve net kontrastı yüksek görüntü kalitesi
Bu invidia shield pro media playerde görüntu kalitesi netliği keskinliği nasıldır
İptv de fark varmıdır netlikte yani almaya değermi
Diğer özellikleri ikinci planda benim için
tvniz özellikleri zaten yeterli hdr10 ve hdr 10+ gibi dtsx gibi özellikleri taşıyor, tv yayınlarında bu özellikleri veren kanal bulmak zaten zor. Siz hdd film arşiviniz varsa, torrent film-dizi indirme arşivleme işleminiz varsa ve dv da vs. trhue hd, gibi arşiv yayınlar izleyecek iseniz, ıptv de önceliğiniz olsa da ıptv sağlayıcıları genelde 4k hdr vs yayın sağlamada farklılık gösterirler
özetle; 4k bluray, hdr-sdr-dolbyatmos dolbyvision gibi film-dizi izlemek, ıptv izlemek ve ses sisteminiz de varsa daha da iyi olabilir.
yalnızca tv izliyorsanız ve ıptv için değmez.
şuan itibari ile en iyi android box ürünüdür. hem stream medyaları 4k izlersiniz ki tv niz de bunu yapıyordur. hem android uygulamalar ile farklı işlemler yapabilirsiniz, KODİ eklentisi, vlc player eklentisi ile tüm harici hdd içeriklerinize ulaşır izlersiniz, plex ve emby medya player ile pc ve nvidia arasında pc nizde ki her şeyi izlersiniz
-
OLED TV'ler TV dünyasının premium ürünleridir. Sizin TV'nizde OLED sınıfında premium bir ürün, o sebebten ayrıca media player almanıza gerek kalmayacak şekilde dahili oynatıcısı yeterlidir. Kullanıcıların Nvidia Shield TV Pro tercih etmelerinin sebebi sahip oldukları Soundbar veya AVR ile kayıpsız TrueHD Atmos ses alma isteğidir. Harici ses sisteminiz yoksa ayrıca medya oynatıcıya ihtiyacınız yoktur. TV'lerin dahili medya oynatıcıları kayıplı Atmos'u (Dolby Dijital Plus with Atmos) oynatırlar. Bu Atmos türü Netflix, Disney+, Amazon Prime gibi stream servislerin kullandığı sestir.
Doğrudur, TV'nizin Dolby Vision desteği yok buna alternatif DV yakın Samsung'un geliştirdiği HDR10+ desteği vardır. Nvidia Shield TV Pro'da da HDR10+ desteği yoktur. Bunun yerine HDR10+ desteği olan Zidoo z9x tercih edebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayın BİLGİLİ ve Sayın TAYAYDIN
Cevaplarınız için cok teşekkür ederim.
Değerli bilgilerinize aklımda tutacağım televizyon bütün ihtiyaçlarıma karşılıyor ama insanoğlu doyumsuzdur internet üzerinden izlediğim içerikleri ve ipTV'yi belki daha net izlemem için UPSCALE edebilir umuduyla Bu medya player'ı almak istedim Bir de Samsung'un tek kötü tarafı bana göre bu premium televizyonda Android değil de TİZEN işletim sistemi olması
Görüntü kalitesini dahada iyileştirecek herşeyi deneyebilirim...
Böyle bir TV'ye Samsung'un kendi geliştirdiği HDR10+ koyup Dolby Vision koymaması yazık olmuş. AppleTV ve Amazon Prime HDR10+ destekli içerikler var diye biliyorum. Netflix ve Disney+'da da HDR olarak izlersiniz içerikleri. Harici ses sisteminiz yok ise öncelikle onu tamamlamanızı tavsiye ederim. OLED görüntüsünden sonra sesin o güzelliğe eşlik etmesini arıyor insan. Samsung'un HW-Q990B 11.1.4 kanallı soundbarı ülkemizde kur ayarlaması ile 17-18 bin bandında satılan (yurtdışına göre) f/p ürünüdür; tavsiye ederim...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
samsung app da plex uygulaması varsa, pc niz varsa hdd film arşiviniz varsa pc üzerinden plex üyelik ve bağlantı yolu ile tv de plex medya server üzerinden filmlerinizi görsel ve işitsel kalite olarak izleme şansınız var.
-
Nividia göz kamaştırmaya devam ediyor
-
Sayın TAYAYDIN sayın BİLGİLİ teşekkür ederim
Evet tv çok güzel parlaklık veriyor soundbar olmadanda tatmin edebiliyor ancak tv zaten upscale edebiliyorken birde invidia shield 4k pro upscale etse nasıl olur diye düşünerek biraz daha tatmin edermi fantazisindeyim.
Aslında tv alırken kampanyada samsungun o ses sistemini %50 indirimle veriyorlardı bu tv yi alanlara almadım
Öncelikle ihtiyaç ve hobi-heves kısmı ile karşılaştıralım; tvniz iyi, tv-ıptv izliyorsanız tamamiyle yeterli ve iyi.
4k blueray-remux-dolbyatmos-dtsx vs. film ve dizi izleme niyetiniz var ise tayaydın üstadın yazdığı gibi bir soundbar veya ses sisteminiz olmalı yoksa tv 2.2.2 hoparlör ile dinlersiniz olanları,
kesinlikle bahsettiğim arşiv izleme işine ve arzu ettiğiniz ses ve görüntü kalitesine ulaşmak istiyorsanız ve ekonominiz de uygunsa net olarak alınacak bir cihaz zidoo z9x android 9 ve temmuzda çıkacak olan z9xpro android 11 modeli olan medya oynatıcıdır. bu ürünün asıl işi sizin tam da istediğinizi yapmasıdır. akış medya lisansı yoktur. tüm arşivlerinizi alır branşına göre harmanlar posterler altyazı vs. hepsini düzenler arzunuza göre size hizmet sunar, keyifle ve istekle izlersiniz soundbar olursa da o zaman daha da süper izleme ve dinleme yaparsınız. hepsi hobi olsa da ekonomi ile de ilgilidir. her ikisi örtüşüyorsa zidoo
-
Sayın bilgili değerli tavsiyelerimiz için çok teşekkür ederim dediğim gibi görüntü kalitesi ben de hastalık derecesinde ne kadar görüntü net kontrastı yüksek keskinse o kadar tatmin oluyorum dediğiniz gibi ses sistemi şart hepsini yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum ama öncelikle görüntüde tatmin edici dereceye ulaşmak için çabalıyorum şimdilik
o zaman ürününüz bu;
www.futeko.com
Zidoo Z9X - High Performance Media Boxes - futeko.comhttps://www.futeko.com/products/MP107.php?region=europe1 -
Ultra HD 4K Dolby Vision HDR10+ Medya Oynatıcı.
Nihai 4K HDR görüntü kalitesi üreten özel medya yonga seti. Zidoo Ev Sineması ile hızlı ve verimli medya taraması. Dolby Vision, HDR10+. Otomatik kare hızı ve çözünürlük değiştirme. DSD256, PCM192kHz, doğal 44.1kHz CD ses.
STOKLAR TÜKENDİ
UZMAN ORTAM Yonga SETİ Realtek RTD1619DR yonga seti, medya oynatma ve ses/video kalitesi için özel olarak tasarlanmıştır. Dolby Vision içeren 'DR' yonga seti versiyonu.
DOLBY VISION MEL+FEL Zidoo Z9X, temel katman + RPU kullanan çift katmanlı profiller 4 ve 7 dahil olmak üzere tüm Dolby Vision profillerini (4, 5, 6, 7, 8 tüm düzeyler) destekler. Özel format desteği, MKV/MP4'te P7 BD-ISO/MKV/MP4 MEL&FEL, P4 MKV/MP4 MEL&FEL, P5 MKV/MP4 ve P8'i içerir. Dolby Vision Direct ve Dolby Vision LLDV'ye ek olarak Dolby'nin VS10 HDR işleme motoru, tüm HDR materyalleri için dinamik aralığı iyileştirebilir.
HDR10+ / HDR HDR10+ dinamik meta veri işleme, doğru HDR10 meta verileriyle (MaxFall, MaxCll).
ZIDOO EV SİNEMASI Pek çok geliştirme ve yeni bir modern tasarım ile önceden yüklenmiş en son Zidoo Ev Sineması. Zidoo, birbirini izleyen ürün nesilleri boyunca Zidoo Ev Sineması medya tarayıcısını geliştirdi, hızlı, tam özellikli ve film/TV koleksiyonunuza göz atmanın en iyi yolu. Zidoo Ev Sineması, tam ve doğru otomatik medya kazıma (çoklu dil), küçük resimler, posterler, özet, arama, kategoriler, uzak veritabanı düzenleme (aynı ağdaki herhangi bir web tarayıcısından) ve NFO (Kodi) ayrıştırma desteğini destekler. SMBv1, SMBv2, SMBv3, NFS ve DLNA ağ protokolleri için destek.
ZIDOO VİDEO OYNATICI Güçlü altyazı işlevine sahip modern ve kullanımı kolay Zidoo Video Oynatıcı. Dolby Vision, HDR10+, HDR10, BT.2020, H.265, MVC 3D @23.976Hz, HDR>SDR ve SDR>HDR, ATMOS, DTS:X dahil format desteği. Görüntü parametrelerine kolay erişim. Özelleştirilebilir yazı tipleri, altyazı indirme, SUP&ASS özel efektleri ve zorunlu altyazı desteği ile çok dilli altyazı işlevi.
ZIDOO MÜZİK ÇALAR Zidoo Müzik Çalar müzik kitaplığı, şarkı sözleri ve arama ile. 44,1 kHz'de CD sesi (çoğu Android tabanlı ürün 48 kHz'e yeniden örnekleme yapar), 192 kHz'e kadar HD-Audio geçidi (DSD:SACD/ISO/DFF/DSF dahil). SACD, DFF, DSF, FLAC, CUE listeleri, MP3, OGG dahil toplam format desteği. vesaire.
ZIDOO UZMAN YAZILIM GELİŞTİRME Zidoo, 8 yılı aşkın bir süredir uzman medya oynatma Android kutuları üretmektedir ve sürekli ürün geliştirmeye olan bağlılığını kanıtlamıştır. 6+ yıl önceki önceki nesil ürünler, en son yazılım güncellemelerini almaya devam eder. Zidoo'nun oynatma arayüzü ve medya tarayıcısı, uzun yıllar süren çalışmanın doruk noktasını temsil ediyor. Kararlıdırlar, tam özelliklidirler ve medyanızın keyfini çıkarmanın mümkün olan en iyi yolunu temsil ederler.
KULLANICI TABANI İLE AKTİF KATILIM Zidoo, kullanıcıların geri bildirim gönderebilecekleri popüler bir web forumuna sahiptir. Zidoo'nun bu aktif angajmanı, daha hızlı bellenim geliştirme ve kullanıcı ihtiyaçlarına göre tepkisel olarak geliştirilen bir bellenim ile sonuçlanır.
OTOMATİK YENİLEME+ÇÖZÜNÜRLÜK ANAHTARLAMA Tamamen yapılandırılabilir hızlı otomatik çözünürlük anahtarı (örn. 1080p HDMI çıkışında 1080p video, 4K HDMI çıkışında 4K video) ve hızlı yenileme hızı değişimi (çıkış Hz = giriş fps, örneğin 23.976Hz'de 23.976fps).
DÜZGÜN UHD-BD/BD/DVD/BD-3D ISO OYNATMA DVD/BD/UHD-BD ve 3D Blu-Ray ISO'nun sorunsuz oynatımı, otomatik çözünürlük/yenileme için tam destek ve 3D ISO kesintisiz dallanma dahil sorunsuz dallanma dahil.
UHD-BD/BD/DVD/BD-3D ISO TAM MENÜ UHD Blu-Ray/Blu-Ray/3D Blu-Ray/DVD ISO tam menüleri. BDJ 1.0/1.2/2.0. BD bölge anahtarını destekler. BD ve UHD spesifikasyonunun sürekli gelişimi nedeniyle BD ve UHD-BD ISO tam menü desteğinin %100 olmadığını unutmayın. Tam menü ISO desteğinin olmadığı durumlarda videoya metin menüsünden erişilebilir.
ZIDOO UZAKTAN UYGULAMA Zidoo, tam Zidoo Ev Sineması taramasıyla Android/iOS uzaktan uygulama geliştirdi. Özel Zidoo, aynı LAN üzerindeki web tarayıcısı aracılığıyla cihaz arayüzüne tam erişim ile web erişim arayüzü geliştirdi. Web tarayıcısı aracılığıyla kapsamlı medya kitaplığı düzenlemesi. TV olmadan müzik çalmayı destekler. IR uzaktan kumanda olmadan açma/kapama özelliğini destekler.
DRM AKIŞ DESTEĞİ Akış uygulamalarıyla uyumluluk için Widevine L1. Playready ve Verimatrix Ultra. YouTube 4K HDR için VP9 Profili 2. Üçüncü taraf uygulamalarla gelecekteki uyumluluğun garanti edilmediğini lütfen unutmayın.
ÇOK YÖNLÜ BİLGİSAYAR CİHAZI Zidoo Z9X tamamen işlevsel bir ev bilgisayarıdır. Herhangi bir Android uygulaması yüklenebilir: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint, Google Docs, Google Sheets, Polaris Office, Skype, ES Dosya Gezgini. Yeni Realtek 1619 yonga seti son derece güçlü ve Android oyunları ve emülatörleri için mükemmel bir platform.
HIZLI AĞ KURULUMU VE BLUETOOTH Wake On LAN'ı destekleyen Gigabit Ethernet. Ultra hızlı 2.4Ghz/5Ghz 802.11 a/b/g/n/ac 2x2 MIMO 867Mbps wi-fi. Bluetooth 4.2.
KAPSAMLI ARAYÜZLER Harici SATA3, HDMI 2.0a video çıkışı, HDMI girişi, USB2 x2, USB3 x2, TOSLINK ses, 3,5 mm ses, IR, RS232, KONTROL4. HDMI girişi, HDCP olmayan HDMI kaynağını PIP veya tam ekran (>1080p, PCM ses) görüntüleyebilir.
ZIDOO DONANIM KALİTESİ + UZAKTAN Koyu gri havacılık alüminyum alaşımlı kasa, ev sineması kurulumuyla mükemmel uyum sağlar. Öğrenme işlevli tam boyutlu arkadan aydınlatmalı uzaktan kumanda.
KUTU İÇERİĞİ Zidoo Z9X, Zidoo V7 IR uzaktan kumanda, 12V 2A PSU (+ ücretsiz İngiltere/ABD/AUS/Yeni Zelanda adaptörü. Aşağıdaki SSS bölümüne bakın), SATA kablosu, kullanım kılavuzu. Paket ağırlığı: 1,5 kg.
Bir tek şey dışında gerçekten mükemmel özelliklere sahip acaba bunların hepsini ya da ne kadarını yerine getirebiliyor en çok dikkatimi çeken de hangi tür görüntü içeriği olursa olsun görüntüyü dol bir vizyona yakınlaştırmak için işliyor deniliyor forumlarda okudum az önce keşke HDMI girişi: 2.1 olsaymış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Siz nereden, hangi kaynaktan, hangi çözünürlükte bir şeyler izliyorsunuz ki? Bu cihazlar mucize yaratmaz. Kötü görüntüyü alıp 4k gibi yapamaz. Sizin tvniz nasıl görüntü veriyorsa bu cihazlar da aşağı yukarı aynı görüntüyü verir.
Eğer tvniz iyi görüntü vermiyorsa seçtiğiniz kaynak kötüdür. Yani videonun kalitesi düşüktür. Bu cihazları genelde ses sistemleri olanlar alıyor. Sizin için gereksiz bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Görüşlerinize saygı duyuyorum amacım sadece televizyonumdan aldığım görüntüleri Bir tık ve üzeri daha da yukarıya çıkarmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X