Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.502
Cevap
206
Favori
425.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onun yerine aliexpressten 10$a söyle birşey alabilirdin. Ben kullanıyorum çok memnunum
    Bu mesaja eklenen görseller:

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theilkerates

Onun yerine aliexpressten 10$a söyle birşey alabilirdin. Ben kullanıyorum çok memnunum
    Bu mesaja eklenen görseller:

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)

bu tarz bi alet var zaten denedim ben pek beğenmedim.yani kullanamadım desem daha doğru olur.o yüzden almak istemedim.

• Dakika bir gol bir 2 tb seagate expansion hddi görmüyor ne kodi ne archos es file explorer görüyor endeksliyor mu ne saatlerce bekliyor içini göstermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Dakika bir gol bir 2 tb seagate expansion hddi görmüyor ne kodi ne archos es file explorer görüyor endeksliyor mu ne saatlerce bekliyor içini göstermiyor

Saatlerce index olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam ; önceki mesajlarda HDD'i görme sorunu ile ilgili birtakım mesajlar paylaşılmıştı sanki.
  • Turn your SD card or external USB storage into encrypted internal storage for your apps and games.

yeni yazılımda şu ifade var....bunu dikkate alın..ben yeni yazılımda wd my colud 4tb kullanıyorum sorun yok kodide yada es file da..

Hayırlı sabahlar Sadays,Papirus ve eraycelik80..

sponsor Ramazan abim sanada selamlar..
  • atm41 A kullanıcısına yanıt
    Aleyküm Selam ,

Hazır yakalamışken sorayım.

Son günlerde sinema sistemindeki bazı cihazları sattığını görüyorum.Hayırdır , sinema sisteminde bir değişikliğine mi yöneldin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 3 Mart 2016; 10:44:23 >
  • Sponsorlarımız sağolsun

Ben de dün akşam ondan şüphelendim ama takılı olan sd kartı nasıl internal hdd haline getireceğim onu bilmiyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Sponsorlarımız sağolsun

Ben de dün akşam ondan şüphelendim ama takılı olan sd kartı nasıl internal hdd haline getireceğim onu bilmiyorum ki

çok basit
    ayarlar menusune gir oradan depolamaya gir.sd kart sec ve dahili olarak kullan de.formatlayıp dahili olarak ayarlayacak sonra senin 2 tb disk otomatik olarak göreceksin.
  • yaptım yine görmedi ama öteki diski gördü hayret disk mi seçiyor acaba

bu arada kodi türkçe karakter göstermiyor ayarlar bölümünde türkçe seçmeme rağmen archos görüyor

bu arada çift sesli filmlerde ac3 olanı da görüyor sen ac3 desteği yok filan demiştin ya kodi görmüyor daha doğrusu görüyor ama seçince ses filan gelmiyor ama archos çatır çatır oynayıtor

kodi de gördü alttaki enable passtrough kaldırınca şimdilik ofisteyim amfiden değil tvden alıyorum sesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 3 Mart 2016; 12:32:49 >
  • ne ayrıntılı ayar var kodide çözdüm türkçe karakter sorunu windows türkçe seçince düzeldi
  • ac3 se geliyor ama 5.1 alamıyorsun.ben sadece nvidia özel yapılmış kodi versiyonunda pcm olarak aldım ses.
    archos ve vlc oynatıyor ama onalrda 2 kanel geliyor ses.

hdd gelirsek.
    kendi 16gb bellegi dahili zaten.onun haricinde sadece bir tane harici hdd gosterebiliyorsun.
    o yuzden senin sd kartı harici olarak goruyor.
    depolamada sd kart uzerine gelip dahili yap deyince harici bolumden cıkıp dahili oluyor.
    sonra sen harici hdd tak zaten otomatik gorecek.
    eger gormsezse es file ile bul aç de içerigi gosterir sonra yeniden başlat duzelecektir. @sadays
  • Onu akşam eve gidince amfili deneyebilirim ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Aleyküm Selam ,

Hazır yakalamışken sorayım.

Son günlerde sinema sistemindeki bazı cihazları sattığını görüyorum.Hayırdır , sinema sisteminde bir değişikliğine mi yöneldin ?

nasılsın?
    bir yurtdışı yapıcam..bir sey denk gelebilir..
    projeksiyonu ve amfiyi upgrade edicem belki...
    varsa lazım olan kacırmasın epson tw-5200 ve anthem mrx-510
    yanlış anlaşılmasın ikiside mukemmel cihaz aslında ..
    selamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

ac3 se geliyor ama 5.1 alamıyorsun.ben sadece nvidia özel yapılmış kodi versiyonunda pcm olarak aldım ses.
    archos ve vlc oynatıyor ama onalrda 2 kanel geliyor ses.

hdd gelirsek.
    kendi 16gb bellegi dahili zaten.onun haricinde sadece bir tane harici hdd gosterebiliyorsun.
    o yuzden senin sd kartı harici olarak goruyor.
    depolamada sd kart uzerine gelip dahili yap deyince harici bolumden cıkıp dahili oluyor.
    sonra sen harici hdd tak zaten otomatik gorecek.
    eger gormsezse es file ile bul aç de içerigi gosterir sonra yeniden başlat duzelecektir. @sadays

Shild ses ayarlarını variable output yapın

Kodi son sürümü marketten indirin

Kodide ses ayarlarına gelin

En iyi eşlemeyi seçin

Kanal sayısını 7,1 seçin

Doğrudan geçişi etkinleştirin

Dts destekli alıcı seçin

Ac3 destekli alıcı seçin

Bu şekilde tum ses formatlarını ve 5,1 7,1 sesleri sıkıntısız açar

Hd ses destekli kodinin son versiyonu

Linkteki kodi 16 jarvis final sürümüne eklenmis hd ses destekli versiyondur.

• bu dediklerini zaten yapıyorum ama nvidia üzerinden variable output neredeki.ben öyle bir ayar görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

bu dediklerini zaten yapıyorum ama nvidia üzerinden variable output neredeki.ben öyle bir ayar görmedim.

Ayarlar system e gir orda olması lazım.
  • hiç öyle bir şey görmedim.nvidia ın ayar kısmında zaten bir şey yokki doğru düzgün.
  • DTS-HD nasıl alıyorsunuz kodide acaba? Ne yaptıysam beceremedim . 2d iso dosyaları var elimde yoğunca hiç birini menülü açmadı:( Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoni

DTS-HD nasıl alıyorsunuz kodide acaba? Ne yaptıysam beceremedim . 2d iso dosyaları var elimde yoğunca hiç birini menülü açmadı:( Yardımcı olabilir misiniz?

Kodi Yi sil

Bu kodi Yi kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.