Şimdi Ara

NVIDIA ShadowPlay ÇALIŞMIYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • programı çalıştırmak için her türlü etkinliği denedim ama her türlü hazır değil uyarısı veriyor

driver güncelledim,format attım w10 yükledim,directx en son yükledim

sizce bu saçmalık değilde nedir,

nvida driver dirver diye övünüyoruz, donanım destekli uygulama çalışmıyor rezilliğin danis kası

• ekran kartı 750m

daha önce gtx660m kullandım ondada çalışmadı
  • DonsuzBalık kullanıcısına yanıt
    shadowplay i açıp kapatmayı dene...
  • malesef olmadı youtubedeki yönergeleride yaptım olmadı

galiba sadece gtx serisi söylentisi var

gtx 660, gtx 670mx serisi ve üzeri diyor

ve 700m serisi ve üzeri diyor ama alakasız bir şekilde desteklemiyor, bu kadar saçma sapan bir durum yok

nvididacıyım

ama amd böyle teklonoji geliştirseydi en kötü hata arada verirdi ama yinde destekelrdi
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    600 serisinde gtx

700m ve üstü tüm kartlara sözde destek veriyor, uyuz nvidia

gtx660m kullandım hiç bir şekilde çalıştıramamıştım
  • Laptop'larda kullanılan çift e.kartı sebebiyle sorun çıkması durumu var.

https://forums.geforce.com/default/topic/749802/still-waiting-for-shadowplay-to-work-with-my-supported-gtx-660m/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 19 Mart 2016; 17:07:45 >
  • hocam sorun nvidanın bilerek böyle davranması

shadow playin çalışma mantığı, gpu nun h264 koduna tam destek vermesi yani donanım olarak desteklemesi

gpunun bu özelliğinden faydalanıp kayıt ediyor ve en fazla 1-2 fps düşüşü oluyor

nvidia kepler mimarilerde bu destek var ama 700m ve üzerinde bu destek tam var

işte burada nvidia yazlım ile , aşağılıkça destek vermekten kaçınıp sadece gtx kullanmaya yöneltiyor, burada nvidanın yaptığı resmen adilik bu nvidiaya yabancı bir tanım değil

adi nvidia ADİ NVİDİA

not: şiddetle nvidayıcıyım , ama yaptığı bazı kurnazlıklar da ne kadar haklı olarak tepki göstersek azdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzBalık -- 19 Mart 2016; 17:21:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denemesi lazım, yani experience kurulumunda program masaüstü grafiğine bakarak desteklenmiyor diyebilir veya öyle davranabilir, çünkü çift e.kartı kullanan cihazlarda GPU geçişi herzaman sağlıklı olmuyo, sonuç olrkta oyunlarda yada bu tip yazılımlarda harici karta geçiş yapılamayınca ya performans sorunu yada buradaki gibi sıkıntılar yaşanıyo.
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    hocam şuanda başardım çalıştırdım ,SÜPER,

özellikle bandicam den kat ve kat daha iyi aynı nasıl oyun oynuyorsan,kayıpsız aynı akıcılıkta kaydediyor,ekran görüntüsünü

benim makina slı 750m yani 2x750m

şuan tek gpuda çalıştırabildim

şimdi ayarlamaya çalışıcam inşallah olur ya
  • beyler bende gt750m

yani 700m ve üstü kullanan arkadaşlar

kısayola -shadowplay

yani tanım şöyle olucak "C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience\LaunchGFExperience.exe" -shadowplay

aynen bu şekilde

oyuna girdiğiniz anda altta simge gözükür ve gerekli tuş ayarı yapınca kayıt alır,oyun içinde simgeyle belirtir

kayıt bitince kayıt alıyo simgesi kesinlikle gözükmüyor,nasıl oyun oynuyorsanız o netlikte görüntüyü alıyor,

hiç fps düşüşü hissetmedim varsa bile hissetmedim iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzBalık -- 20 Mart 2016; 13:50:10 >
  • program normalde kesinlikle gt model destek vermiyor yazmasına rağmen sadece gtx

ama sadece kısayol ayarıyla aynı şekilde destek veriyor

programlık iş değil bu gpunun verdiği bir destek, gpu h264 kodunu destekliyor ve donanımsal hızlandırmadır bu fiziksel bir bileşendir

o yüzden gt700m ve üstü seride çalışıyor

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 20 Mart 2016; 14:21:32 >
  • Anlatılan herşeyi denedim ama fps ve oyun kaydetmeyi başaramadım, pc AsusN750JK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Anlatılan herşeyi denedim ama fps ve oyun kaydetmeyi başaramadım, pc AsusN750JK.

Ben hep fişe takılı çalıştırdım bide böle dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptopta sacma sapan sorunları var shadowplay in malesef, tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonsuzBalık kullanıcısına yanıt
    Fişe takılı zaten.
  • Arkadaşlar shadowplay açıyorum fakat hiçbiri experıence içerisinde tıklanabilir değil sağ üstteki shadowplay 'de açıyorum oda açılıyor tıklanamıyor.Beta dahil bütün güncelleştirmeleri yaptım kaldırdım yeniden yükledim windowsu güncelledim ne yaptıysam aynı shadowplay ile ilgili experıence içerisindeki tercihler kısmınıda açtım fakat oradakilerde tıklanabilir halde değil bir yardımcı olun arkadaşlar nasıl çözebiliriz bu durumu sistem kaldırıyor sistemde sorun yok . Elimdeki laptop. windows 8.1 . hadi yardımlar beyler çözene kocaman teşekkürler. NVIDIA ShadowPlay  ÇALIŞMIYOR!!!

• bende de olmuştu bir kere sinde

bende sürücüyü kaldırıp tekrar kurdum güncellemeyi yaptım düzeldi

ama benim kullanmadığım bir özellik
  • T.C TEKNOLOJİ T kullanıcısına yanıt
    aynen böyle, çözümü bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

aynen böyle, çözümü bilen var mı

açma kapama tuşuna basın program çalışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.