Şimdi Ara

NVIDIA RIVA TNT2 MODEL 64/64PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bu ekran kartını kullanan varmı.varsa kaç MB olduğunu söylermi lütfen..

• 32 mb
  • ya bizim bi arkadaş va r 64 mb diye iddia ediyor..eminmisiniz..ve Bu adam bilgisayar mühendisi..
  • Benimde vardı 32 Mb gibi hatırlıtıyorum ancak bildiğim kadarıyla üstündeki ramlardan sayarakda bulabilirsin
  • Kartın modeli tnt2 m64 ise 32 mb'dir. 64 mb olmaz.
  • evet bende de vardı 32mb..
  • ya arkadaşlar çok saolun bizim bilgisayar mühendisi hala iddia ediyo.. bunlara biraz daha fazla donanım dersi vermeleri gerekiyooo..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    winfast geforce 2 mx 32mb
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nivida şirketi bu ürünle ciddi ciddi kırpılmış ürün çıkarmaya başladı, bu kartlar 32 mb vram kullanıyor ve bellek veri yolu 128 bit'ten 64 bit'e düşürülmüş bir ürün. Arkadaşlar üstümdeki mesaj gibi aşağılayıcı şeyler yazmasak güzel olmazmı?
  • 16mb da tnt de var 32mb da var. ama 64 YOK

(bu arada bu 100. mesajım, dalya yaptım)
  • bendede vardı bende 32 diye hatırlıyorum
    ama emin değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: relation

Selam arkadaşlar bu ekran kartını kullanan varmı.varsa kaç MB olduğunu söylermi lütfen..

tnt2 model 64pro - 64mb war bende.Şu an onu kullanıyorum...64mb dio walla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZartarxiS -- 10 Aralık 2006; 18:05:37 >
  • bnm ilk ekran kartımdı 32mb idi.(pro deildi ama)
  • O zamanlarda 64 mb lık ekran kartları yoktu zaten.O vakitlerin baba kartlarından TNT2 ULTRA da 32 mb lık bir karttı.O teknoloji meşhur 3Dfx firması, voodoolar üzerinde geliştirmişti.Ürünlerine uygulamıştı ama fabrika batmak üzereydi ve battı da.Daha sonra sanırım diğer firmalara sattılar bu teknolojiyi.

Sonra 64 mblık Geforce 2 GTS'ler çıktı piyasaya.

Bu arada, Tnt2 M64'ün 16 ve 32 mb olarak iki seçeneği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozenmetal -- 11 Aralık 2006; 3:06:25 >
  • Arkadaşlar ürünün üretim tarihindedne anlaşılacağı gibi 32 MB dan daha yüksek olma olasılığı imkansız... Sanırsam herkezde aynı fikirde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.