Şimdi Ara

[SATILDI] Nvidia Quadro T600 4gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Nvidia Quadro T600 4gb

Yeni nesil (Turing) quadro 4gb ekran kartı

Oyun kartı değildir, yeni nesil nvidia teknolojilerinin tamamını destekler. Video encoding, CAD/CAM gibi uygulamalarla beraber derin öğrenme içeren RTX studio (mikrofon ve görüntü gürültü azaltma) çalışır. Mixed Precision detekler çok basit derin öğrenme modellerini çalıştırabilir. "Compute Capability" yüksektir. Yani güncel tensor teknolojilerini çalıştırır vram'i yettiğince.

Yeni nesil olduğu için yeni teknolojileri destekler:

Compute Capability 7.5

NVIDIA RTX Studio

NVIDIA CANVAS

AV1 harici tüm codecler için encoding-decoding destekler

Basit derin öğrenme modellerini çalıştırır (mixed precision destekliyor)

Ray-Trace, DLSS çalışır ama performansı düşürüyor.

DisplayPort with audio

NVIDIA RTX Desktop Manager software

NVIDIA RTX Experience

NVIDIA Mosaic technology2

HDCP 2.2 support

Oyun performansı gtx 1650 civarında (bazı hanzolar burayı anlamıyor, kart oyun kartı değil ama oyun oynarsanız vereceği performans bu. Bunuda 40watt çekerken verebiliyor)

Kart sıfır ayarında 2-3 ay kullanıldı

4 adet minidp-dp dönüştürücüsü var, 4 monitörü aynı anda sürebilir.

Kutu aksesuar tam

Harici güç bağlantısına ihtiyaç duymaz, düşük güç tüketimi ile pcie üzerinden çalışır (40w)

Low profile tasarım

Elden yada havale sonrası teslim

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• 3250 ?

• Eğer okuyabilirsen aslında ilanda yazıyor. Kart oyun kartı değil zaten. Ama oynarsan 1650 civarında. quadro kartların ne olduğunu ve ne amaçla kullanıldığını anlatmaya niyetim yok. Ama Quadro özelliği haricinde de, 2. kart olarak rtx studio ve diğer rtx nvidia streaming teknolojilerini kullanabiliyorsun.

İhtiyacı olan zaten bulacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 6 Mayıs 2023; 22:13:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

dostum senin ihtiyacın nedir söyle derdine derman olalım. Fiyatlara bakıp bakıp sinirleniyorsun, ne arıyorsun söyle bulalım yada anlaşalım. Sinir stres hasta olacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Lüzümü yok geçmişe baktım, milletin ilanına salça olup 3500e 1080 ilanı açmışsın :) Ucuza gitti sanırım biraz fazla koymuş sana üstadım.

Allah kimseyi işşiz güçsüz bırakmasın.

3400 liraya açıp 3200 liraya sattım,alan da hayrını gördü kazık yemediği için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 9 Mayıs 2023; 2:1:55 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.