Şimdi Ara

NVİDİA MX130 EKRAN KARTI 8GB RAM 10210U İ5 İŞLEMCİ 10.NESİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NVİDİA MX130 EKRAN KARTI 8GB RAM 10210U İ5 İŞLEMCİ 10.NESİL 

Bu özelliklere sahip laptop csgo pes19 call of duty gibi oyunlarda donmadan oynatır mi kaç fps verir hangi oyunları rahatlıkla oynayabilirim pek bilgim yok bu konularda bilgilendiren olursa çok sevinirim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

NVİDİA MX130 Ekran Kartı, 8 GB RAM ve 10210U İ5 İşlemcili 10. Nesil Dizüstü Bilgisayarlar

NVİDİA MX130 ekran kartı, 8 GB RAM ve 10210U İ5 işlemciye sahip 10. nesil dizüstü bilgisayarlar, günlük görevler ve hafif oyunlar için mükemmel bir seçim sunar.

GeForce MX130 Ekran Kartı

GeForce MX130 ekran kartı, NVIDIA'nın Pascal mimarisine dayanır ve zahmetsiz çoklu görev ve hızlı performans sağlar. İster fotoğraf düzenleme, video düzenleme veya hafif oyun oynama gibi grafik yoğun görevleri yerine getiriyor olun, MX130 ekran kartı size sorunsuz bir deneyim sunar.

10. Nesil İ5 İşlemci

1. nesil İ5 işlemci, hızlı işleme ve yüksek verimlilik sunar. Çoklu çekirdekli tasarımı sayesinde, aynı anda birden fazla görevi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsin.

8 GB RAM

8 GB RAM, çoklu görev ve ağır uygulamalar için yeterli bellek sağlar. Web'de gezinmekten, belge oluşturmaya ve video akışına kadar her şeyi kolaylıkla halledebilirsin.

Dizüstü Bilgisayarlar İçin Mükemmel Bir Seçim

NVİDİA MX130 ekran kartı, 8 GB RAM ve 10210U İ5 işlemciye sahip 10. nesil dizüstü bilgisayarlar, günlük bilgi işlem ihtiyaçların için mükemmel bir seçimdir. İster öğrenci, profesyonel veya oyun meraklısı ol, bu dizüstü bilgisayarlar sana üretken ve keyifli bir deneyim sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhabalar,

Call of duty yi bilemem ama cs go ve pesi kasmadan oynayabilirsiniz. Ancak şöyle bir sıkıntı var. Bu bilgisayarların soğutması o kadar iyi değildir tahminimce. Saatlerce oynayamazsınız. Grafikleri ve çözünürlüğü düşürürseniz daha uzun süre oynayabilirsiniz.

Bende mx250(10w) i7 10510u 16gb ram var. Örneğin lol ü son ayarlarda açıyorum ama 20 dakika içinde fps düşüşleri yaşıyorum. Dediğim gibi yaptığımda daha uzun süre oynuyorum.

Sağolasın dostum call of dutynin eski serilerine bakarız artık :D

ilk amacım derslere yardımcı olsun da arada sıkılınca oynarım bir şeyler

• Mx ekran kartlarının da iki versiyonu olabiliyor hocam. Mx250 için konuşmak gerekirse biri 25 watt diğeri 10 watt. 10 watt olan yüzde 30 kırpılmış gibi. Benim kendi bilgisayarımdaki kırpılmış olan. Buna da dikkat edin.

Nasıl öğrenebilirim peki bunu bilginiz var mı hocam?

İ7 1065g7 ve Mx330 ile CS go fulhd denedim drop yiyip durdum. Ama fotoğraf işlerim video işlerim dersen on numara laptop. Oyun için vasat bu bilgisayarlar. H işlemci serisi dışında laptoplarda oyun imkansız gibi bir şey. Can sıkıntısını atayım diye 1 saat bile Cs Go girilmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mrscapula2590 M kullanıcısına yanıt

Elinizin altında bilgisayar olursa ekran kartı model numarasından. Yoksa da teknik özellikleri youtube videolarını kurcalamak lazım. Benim bilgisayarı aldıktan sonra haberim oldu :)

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.