Şimdi Ara

Nvidia kontrol panel , single performans modu ve multi performans modu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kontrol paneldeki , single performans modu ve multi performans modu var.
    Bu performans modlarının getirisi nedir.Mesela ben tek erkan kullanıyorum ama orda multi seçili.
    Ben bunu tek"e alsam bir getiri olurmu herhangi...(performans artar diye söyleyenler var) , ( bunu test edip deneyen kişilerden yorum bekliyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyoberto -- 24 Kasım 2010; 15:09:31 >

• kimse bu olayı merak etmedi mi yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:FreeMan:.

Geçen bende sormuştum bunu, cevap veren olmamıştı. Bende merak ediyorum. Ayrıca kaliteye etki ediyormu single veya multi olması ?

single seçersek , multiden farkı ne olur veya tam tersi bunları Oyun üzerinde etkisi nedir.PC kullanıcılarından cevap bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyoberto -- 24 Kasım 2010; 21:06:40 >
  • Merhaba,

Sanirim "Multi-display/mixed-GPU acceleration" ayarindan bahsediyorsunuz. Onun icin soyle bir aciklama var:

Multi-display/Mixed-GPU Acceleration: The possible options for this setting are 'Single Display Peformance Mode', 'Compatibility Performance Mode', and 'Multiple Display Performance Mode'. This setting is not relevant to SLI multi-GPU rendering. If you have only one display, the Single Display Performance Mode option should be used. If you are using multiple displays then select the Multi-device performance mode. If you are using multiple displays and experience issues with particular programs, select the 'Compatibility Performance Mode'. The difference between the two multi-display modes is in OpenGL games - the 'performance' mode is faster but may result in more graphical glitches.

Tek ekran kullaniyorsaniz single mode'da kullanmaniz oneriliyor ama default neden multi'de geliyor ona bende anlam veremedim.

Bir de asagidaki videoyu buldum, fark oldugunu iddia ediyor ama test edemedim henuz:
    http://www.youtube.com/watch?v=d2YN8F1TyxY

Test yapabilirseniz sevinirim...

Tesekkurler,

Hicks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 24 Kasım 2010; 21:43:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.