Şimdi Ara

Nvidia gt 635m yardım! ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Casper cnvky3230e laptopum var aldığım günden beridir sorunlar yaşıyorum...İlk aldığım gün oyun attım denedim bir şey yoktu sonra her geçen gün performans düştü düştü düştü tahammül edilemezz düzeye geldi call of duty modern warfare 4 te bile sürekli donmalar takılmalar yaşıyorum bilgisayarın oyundaki sıcaklığı 65-75 derece geçenlerde far cry 3 attım yine aynı nerdeyse kıraçam laptopu arkadaşımda asus k55v var oda gt635m çocuk takır takır oynuyor o cod7yi kasmadan oynuyor ve ben rezillik çekiyorum güncelleştirmeden sonra tam beter oldu zaten kusura bakmayın çok uzun oldu yazı ama acil yardm format yese düzelir mi? pcm şuan w8, w7 attırsam garanti dışı kalırmı 1 aylık bilgisayar

• Isınmadandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Isınmadandır

70derece cokmu sicak i7 p c alanlar yandı ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Isınmadandır

Kac dereceye inerse kasma yapmaz ekran kartı driverlari ile ilgili olabilirmi güncelledikten sonra biraz daha agırlaştı
  • Casper pişmanlıktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

Casper pişmanlıktır..

Soruma cevap verir misiniz? Neden öyle banane pismanliksa
  • Kasası felan çok dandik. İçinde kullandığı kendi parçaları da çok dandik. Ekranın üstüne azıcık bir kuvvet çok azıcık ama bir kuvvet uygulayın ekranın elinizde kalıcağını görüceksiniz. ( Normal de bunun için biraz güç gerekir diğer markalarda yapmak isterseniz. ) Veya ekranı ( hakkı olan ) tamamen açıp kapayın 1-2 kere bu seferde menteşelerin halay çektiğini de görüceksiniz.

Sanırım ekran kartının yanına öyle şeyler koymuşlar ki ekran kartı soğumaya yer arıyor.

Bir de siz son ayarlar da arkadaşınız ise düşük ayarlarda oynuyor olmasın ?

Banane pişmanlıksa demişssiniz. Araştırmadan 50-100 tl fazla para vermeden laptop alıyorsunuz. Bananeyse laptopunuzla size başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kasası felan çok dandik. İçinde kullandığı kendi parçaları da çok dandik. Ekranın üstüne azıcık bir kuvvet çok azıcık ama bir kuvvet uygulayın ekranın elinizde kalıcağını görüceksiniz. ( Normal de bunun için biraz güç gerekir diğer markalarda yapmak isterseniz. ) Veya ekranı ( hakkı olan ) tamamen açıp kapayın 1-2 kere bu seferde menteşelerin halay çektiğini de görüceksiniz.

Sanırım ekran kartının yanına öyle şeyler koymuşlar ki ekran kartı soğumaya yer arıyor.

Bir de siz son ayarlar da arkadaşınız ise düşük ayarlarda oynuyor olmasın ?

Banane pişmanlıksa demişssiniz. Araştırmadan 50-100 tl fazla para vermeden laptop alıyorsunuz. Bananeyse laptopunuzla size başarılar.

Öncelikle sizden özür dilerim biraz sert çıkıştım...
    Ama bukadar olmaz sanırım asusun lenovonun kalitesi burada ön plana cıkıyor casperin Türkiyedeki pazar payı çok büyük ona güvenerek aldim desem yalan olmaz konuya dönecek olursak ısınma isini nasil hallederim zatwn bilgisayarin sol üst tarafinda soba var masallah sogutucunn yarari olurmu

• Soğutucu dediğimiz şey aslında gerçekten de çok çokta işe yarayan birşey değil. İşe yarayanları yok mu var ama internetten araştırıp satın alıcağınız bir soğutucu az da olsa işe yarayabilir. Ama öyle ahım şahım birşey beklemeyin. Biz de isteriz casper alalım. Ama iş başka arkadaşlık başka durumlarına getiriyorlar. Çok kötüler bu işte.

Yapabilceğiniz şeyler laptopu yeri geldikçe sert yüzeye koymak. Performans almak için grafikten vazgeçmek.

Birşey sormak istiyorum. Başlatın sağında ki bildirimlerde pil işaretinde hangisi seçili? Güç tasarrufu felan mı? Eğer öyleyse onu da yüksek performansa getirin.
  • quote:

Soğutucu dediğimiz şey aslında gerçekten de çok çokta işe yarayan birşey değil. İşe yarayanları yok mu var ama internetten araştırıp satın alıcağınız bir soğutucu az da olsa işe yarayabilir. Ama öyle ahım şahım birşey beklemeyin. Biz de isteriz casper alalım. Ama iş başka arkadaşlık başka durumlarına getiriyorlar. Çok kötüler bu işte.

Yapabilceğiniz şeyler laptopu yeri geldikçe sert yüzeye koymak. Performans almak için grafikten vazgeçmek.

Birşey sormak istiyorum. Başlatın sağında ki bildirimlerde pil işaretinde hangisi seçili? Güç tasarrufu felan mı? Eğer öyleyse onu da yüksek performansa getirin.

ayrıca oda yüksek performansta :( bukadar olamaz :S win7 yaptırsam bir düzelme olurmu dediğim gibi güncelleştirmeden olabilir

• Vista mı kullanıyorsunuz? Yoksa xp mi? Onun win7 olması lazım zaten.
  • quote:

Vista mı kullanıyorsunuz? Yoksa xp mi? Onun win7 olması lazım zaten.

w8 daha yeni pc 1 aylık
  • win8 çok az bişi kullandım. sanırım kolay kolay da geçmem. Win7 ye geçin dicem ama performans için değil win7 olduğu için.

Ama belki driverları yanlış da yüklemiş olabilirsiniz. Driverları tamamen kaldırıp son driveri terkrar yüklemeyi denediniz mi?
  • quote:

win8 çok az bişi kullandım. sanırım kolay kolay da geçmem. Win7 ye geçin dicem ama performans için değil win7 olduğu için.

Ama belki driverları yanlış da yüklemiş olabilirsiniz. Driverları tamamen kaldırıp son driveri terkrar yüklemeyi denediniz mi?

hayır denemedim kurcalamak istemiyorum en iyisi 25 tl verip güzel bi format win7
  • win7 internetten indirim yazdıramıyorsanız. Gidin bir cafeden 5 tl verin win7 cdsi alın. Format atması çok kolay birşey. İnternetten bakabilirsiniz. Yapıcağını şey dvd yi takıp 1 hdd ise onu biçimlendirmek, 2 disk ise win7 kurucağınız hdd yi biçimlendirmek sonrasında o hdd yi seçerek yüklemeye başlayabilirsiniz. İnterte girip 2 dk bakarsanız halledersiniz. En sonunda sadece driverlarını yüklemek ve sizinki laptop sitesinde tüm driverları bulunmaktadır.
  • quote:

win7 internetten indirim yazdıramıyorsanız. Gidin bir cafeden 5 tl verin win7 cdsi alın. Format atması çok kolay birşey. İnternetten bakabilirsiniz. Yapıcağını şey dvd yi takıp 1 hdd ise onu biçimlendirmek, 2 disk ise win7 kurucağınız hdd yi biçimlendirmek sonrasında o hdd yi seçerek yüklemeye başlayabilirsiniz. İnterte girip 2 dk bakarsanız halledersiniz. En sonunda sadece driverlarını yüklemek ve sizinki laptop sitesinde tüm driverları bulunmaktadır.

Hersey iyi hos güzelde iyice sogudum casperdan kasasi felanda gayet iyi aslinda klimali ortamdada kasma yapiyor bnm tek soruum kasma meselesi bence o issiyla alakali degil
  • Peki dahili kart varmi pcde? onunla acmasin oyunlari?

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE_CaPtAiN

Peki dahili kart varmi pcde? onunla acmasin oyunlari?

onunla açıyor bence intel hd4000 var üstünde nvidia optimusta sorun var :( ilk gün geçişi normaldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlineKabus

quote:

onunla açıyor bence intel hd4000 var üstünde nvidia optimusta sorun var :( ilk gün geçişi normaldi

oyuna sag tikla varsayilan grafik kartina bak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnlineKabus

quote:

oyuna sag tikla varsayilan grafik kartina bak

tıkladım grafik işlemci vs yazıyordu ona geldim entegre grafik yüksek performanslı nvidia geldi hiçbirinde tik yok işaretli değil yani anlayacağın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.