Selamlar. Başlıkta belirttiğim nvidia gt 550 m ekran kartım 1-2 haftadır görünmüyor. Başlat-> Bilgisayarı Yönet--> Aygıt yöneticisine tıklayınca Nvidia Gt 550 M ekran kartının önünde sarı bir ünlem görülüyor. 4 aylık asus bilgisayarıma, format attığım halde çözüm olmadı. Eski bir tarihe de götürdük yine olmadı. Başka bir çözüm öneriniz var mı? Teknik servise göndermek dışında?
Netten yeni çıkan nvidia driverini yükleyip kurun. Sorun driverda ise sorun çözülür. devam ederse servise yollayın
quote:
Orijinalden alıntı: Foxbat
Netten yeni çıkan nvidia driverini yükleyip kurun. Sorun driverda ise sorun çözülür. devam ederse servise yollayın
Asusun sitesinden nvidianın son sürücüsünü yüklemiştim. Yine de düzelmedi. Başka bi çözüm önerisi yoksa, şimdilik diğer ekran kartıyla (intel HD) idare edip, eylülde istanbula geldiğimde kendim götüreyim asus teknik servisine.
O zaman bilgisayarın ekran kartı olarak İntel hd'yi görüyor ve onu kullanıyor. Aksi taktirde hiçbir şekilde görüntü alamaman lazım. Sanırım BİOS üzerinden bu sorun halledilebiliyor ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Laptoplar konusunda çok bilgili sayılmam.
Merhaba arkadaşlar aynı sorunu şuan bende yaşıyordum formattan sonra direk nvidia ekran kartını yükleyince hata veriyordu bunun yerine ilkin onboard ekran kartını yükleyin ardından nvidiayı yükleyin.Okadar saat boşuna uğraşmışız bunu denemek sonra aklıma geldi ama düzeldi :) inşallah sizinde düzelir.