![]()
|
| _____________________________ |

1 Mobil
![]()
|
|
emektar fsp 700wpsu nun anasını ağlatır bu kartlar be 4060 isterük. ti olsun |
|
|
"Join us as NVIDIA CEO Jensen Huang unveils real-world breakthroughs for the era of AI and the metaverse. See how NVIDIA computing platforms, cloud technolog... https://www.youtube.com/watch?v=YIYD2VEIoEY&feature=youtu.be![]() ![]() ![]()
Hazır mıyız!?
|
|
#ProjectBeyond 40 Hour Countdown | Tune in 9.20.22 8AM PDT https://www.youtube.com/watch?v=mYuRDB65Evw&feature=youtu.be
Şimdiden geri sayım canlı olarak başlamış durumda!
|
|
evga inanılmaz kartlar üretiyordu hem soğutucu hem de az voltajla inanılmaz rakamlara çıkıyordu. Yüzde 30 voltaj verip çıkan kartlar bende yüzde 7 le çıkıyorum. Sadece ilk kartlarda ramler temas etmiyordu öyle şeyler kötü oluyor. Firma ilgileniyordu. |
|
Evga’nın bırakması çok kötü oldu. 4090 modelini çok merak ediyordum. AMD kesin yanaşıyordur ve çoktan teklif vermiştir. Bu seri olmasa da 8000 serisi AMD ekran kartlarında Evga görebiliriz belki. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 19 Eylül 2022; 10:47:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
|
|
tier listlerde her zaman ilk 4 giriyordu evga ![]() |
|
|
|
|
|
Palit gamerock 3bin serisi belki bu modelde strixlerden vs iyi hocam kendimde kullandım. Cw yok malzeme kaliteli ve ilk zamanlardaki bu kapasitör muhabbetinden vs falan etkilenmedi soğutması da gayet iyiydi. Ayrıca madencilerin en çok aradığı modeldi yüksek mh düşük sıcaklık düşük tüketim olarak |
|
Heyecanla bekliyorum bakalım. Duyurudan ziyade ön siparişler lansmandan hemen sonra başlar mı acaba? Yine bütün amazon italyası almanyası ingilizi japonyası sekmeler halinde açıp, F5 tuşuyla akraba olmasak bari. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Zamanında( 2021 Ocak olmalı) HB KDV indirimi ile Palit Gamerock 3080 satmıştı. Pavyon tip RGB olduğundan almamıştım. Sonra tabi piyasa patladı. Kartı çalışırken gördüm. Kart soğutması, bellek sıcaklıkları vs. çok çok iyi çıktı. 3 taraftan pişman oldum yani 🤣🤣😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam teslimatı yurtdışı adres olmayacaksa Amazon yabancı sitelersen almanız halinde 150 Euro üzeri olacağından kartın fiyatına, gümrükte işlem ve bekleme süresine göre 4-8000TL arası ilave gümrükleme ücretine hazır olsun. 4090 TR fiyatına göre Amazon MSRP fiyattan yakalanırsa belki yine de ucuz olabilir ama. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 19 Eylül 2022; 17:2:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet biliyorum gömrükte öyle bir muamele olduğunu, teşekkür ederim. Göze aldım ben o ücreti zaten. Amerika edresi de var en kötü oraya yollatıp oradan getirteceğim ikinci seçenek olarak. Ne olursa olsun buradaki vampirlere para kazandırmak istemiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Tamam iste hocam. 4070 3090 denk olacakti. 1000USD olur. Denk iste 👌🙈 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|