Şimdi Ara

Nvidia GeForce GTX 1660 Ti kutuları hazır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fanboyluğu bir kenara bırakırsak amd'nin kat etmesi gereken çok yol var. İki alanda da varlar, hem işlemci hem de gpu üretimi ancak 7 nm olayını ellerine yüzlerine bulaştırmışa benziyorlar. Nvidia 'nın sitesinde 709 dolara satılan ayrıca amd'nin de 700 dolara sattığı bir kart zar alanına bakıyorsun nvidia çok daha büyük bir zar alanıyla geliyor ayrıca içerisinde tensor core ve ray tracing için ayrı bölümler var ve sen daha az güç tüketiyorsun ayrıca amerika'da aynı fiyata insanlar seni alabiliyorlar. Amd Vega 56 ve 64'ten sonra f/p ürünü olmaktan çıkmıştır arkadaşlar umarım işlemciyi de bozmazlar da Bu zen Intel'i geçer ve bunu ucuza sunabilirler insanlara.
    Neden buradaki insanların insanlar Nvidia fanboyluğu yampayın dediklerini cidden anlayamıyorum 700 dolara satılan iki kart birisinde tensor core var bu dlss detekli oyunlar çıktıktan sonra performanslara ekstra katkı sağlayacak birde ray tracing core var ki bu da performans kaybı yaşatsa da görsel olarak izlediğim videolarda reflection olmayan yerlerde çok kendini gösteremesede bence güzel yenilikler, ve amd de bunların hiçbirisi yok ama çıkıp aynı fiyata satabiliyor ve bunu eleştirdiğim için fanboy oluyorum. Rx 570'ler güzeldi ama şimdi radeon 7 çok tepki alınca ne oldu 590 diye yamama bir kart çıkardılar bunu da eleştirebilir misin kardeşim, bu kartta belki ray tracing ve dlss olmayacak ama rx 590'nın çok net rakibi olacaktır ve büyük ihtimal +10 fps alacaktır aynı fiyata bu kart şimdi daha az tdp daha iyi performans aynı fiyat etiketi burada amd'yi seçen sen mi fanboy oluyorsun be mi, mesela alacağım kart rx 570 ben önyargılı değilim sizin gibi tam bir f/p canavarı o paraya 1050ti alamam almam da akıl karı değil ama amd önce vega sonrada radeon 7 ile çok kötü olmaya başladı umarım çabuk toprarlar





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rogue Agent

    biri rtx 2060 digeri gtx 2060 olabilirdi niye boyle anormal isimlendirmeye gidilmis anlamadim
    bi saattir bunu anlatmaya çalışıyorum, sanırım bende gariplik var :9
  • Pc sistemlere donanım üretenler çıldırmışlar
    fiyatlar öyle absürt ve anlamsızki verilen paralara
    yazık yahu tepe model 200$ olan ekran kartları
    şimdileri giriş seviyesi kartlara bile alınamıyor

  • Bunu niye çıkarmışlar ki 2060da zaten rt açınca fps düşüyo, teknoloji için yetersiz bi kart fiyatını düşük yapıp orta seviye diye satsınlar rt olunca maliyeti kurtarmıyo mu?
  • Enayi NVidia şu kartı 1660Ti gibi saçma sapan bir isimlendirme ile çıkarmak yerine GTX 2050Ti olarak çıkarsa daha çok satardı
  • Keşke biraz araştırma yapsaydın GTX1660 ekran kartında rt özelliği yok zaten adı GTX1660 RTX1660 değil.

  • cebrail.bsrn kullanıcısına yanıt
    fiyatı 2000 TL olacak arkadaşlar.
  • Guzele benziyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: attila_khan

    fiyatı 2000 TL olacak arkadaşlar.
    yani gecmis olsun diyorsun bunu da alamayacagız
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    FHD oynuyorsan temizinden bi 1060 veya RX580 kapat tamamdır.

    Bu ülkede artık hiçbir şey alınmıyor ne yazık ki.

    Komple fakiriz.
  • Hedef 2080 ti !

  • attila_khan kullanıcısına yanıt
    en mantıklısı.
  • rtx 2080ti alma aşamasındayken bu kartın çıkması iyi oldu en azından turing mimarisini ve ray tacing teknolojisini RTX serisi ekran kartlarına yatırım yapmadan önce deneyebilirim ? peki bu kart 4k film ve oyunlarda nasıl oluur ? hadi oyunları geçtim ama 4k film oynatması lazım takılmadan donmadan . 4k film izlemek ve oynamak arasında çok fark varmıdır ? şu an gtx 970 de 4k film açamıyorum . sizce bu kart yatırım yapmaya değer mi ?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.