Şimdi Ara

nVidia GeForce FX5500 256 MB Yoksa GeForce 6200 128 MB Hagnsi Daha iyidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nVidia GeForce FX5500 256 MB mü Daha iyidir Yoksa GeForce 6200 128 MB

• beyLer bi Yardım Yaaa
  • Şu an Fx5500 kullanıyorum yeni oyunları oynaman çok zor hatta oynayamıyorsun (kaliteli oyunlar) ,6200 hakkında ise fikrim yok. Alırken iyi bir ekran kartı al bence bu kartlarda pişmanlık yaşarsın.
  • İkiside oyun için çok kötüdür ama başka işler için 6200 daha iyidir
  • 6200 lerin turbo cache olması gerek yanılmıyorsam.TurboCache=Ucuz ürün maksimum performans
    İki karttan biri için diğerinden bariz üstün denilemez.6200 üst sınıf olması itibariyle bi adım önde olsa gerek.
  • quote:

nVidia GeForce FX5500 256 MB mü Daha iyidir Yoksa GeForce 6200 128 MB

bu kartlar 20 ytl den fazla etmez yani 21 ytl etmez 5500 neredeyse 9-10 yıl geriye doğru gitmek

bu karta para vereceğinize anakartınızı değiştirin daha mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yue

6200 lerin turbo cache olması gerek yanılmıyorsam.TurboCache=Ucuz ürün maksimum performans
    İki karttan biri için diğerinden bariz üstün denilemez.6200 üst sınıf olması itibariyle bi adım önde olsa gerek.

Maximum performans mı??? Üst sınıf mı???

Hocam bu kartların ikisi de giriş seviyesidir ve turbocache demek asrın kazığını yedin demektir!!! Çünkü belleği büyük olanın performansı da yüksek olur hesabı düşünenler için yapılmış güzel bir para tuzağıdır!!!

Eğer bütçe 50-60 ytl varsa gddr3 bellekli 2. el bir 6600gt agp veya x1650pro agp alın derim.

Enazından modern oyunları bi nebze de olsa oynatır!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamad

quote:

Orjinalden alıntı: yue

6200 lerin turbo cache olması gerek yanılmıyorsam.TurboCache=Ucuz ürün maksimum performans

Maximum performans mı??? Üst sınıf mı???

Hocam bu kartların ikisi de giriş seviyesidir ve turbocache demek asrın kazığını yedin demektir!!! Çünkü belleği büyük olanın performansı da yüksek olur hesabı düşünenler için yapılmış güzel bir para tuzağıdır!!!

Eğer bütçe 50-60 ytl varsa gddr3 bellekli 2. el bir 6600gt agp veya x1650pro agp alın derim.

Enazından modern oyunları bi nebze de olsa oynatır!!!

Turbo cache nin isminden anlaşılacağının aksine , dandik olduğunu anlatmaya çalıştım .Ayrıca üst sınıf derken 5700 ün bi üstsınıfı 6200 onu kastettim. 3 senelik kartın günümüzde üst sınıf olduğunu söylemek için guatemalada yaşamak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakLas1rkeN. -- 10 Ağustos 2008; 18:39:55 >

• 6200
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.