Şimdi Ara

nVidia GeForce Ekran Kartı Driveri Silinme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Donanım Haber camiası. nVidia 920MX ekran kartına sahibim. nVidia'nın kendi sitesinden driverların en son sürümünü ekran kartımı seçerek yüklüyorum. Şuanki sürüm 388.00. Ekran kartı yükleniyor, başarıyla tamamlandı diyor. Set-up'tan çıkıyorum, nVidia Geforce Experience kurulmuş, fakat masaüstüne sağ tık yaptığımda menüde çıkan 'nVidia Denetim Masası' kontrol paneli yok. Yani kontrol paneline erişim yok. nVidia Geforce Experience'ye giriyorum, bi anda güncellemeler yapıyor tekrar -set-up'u indirmiş olmama rağmen-. Güncellemeyi de bekliyorum bittikten sonra giriş yapma ekranı geliyor, giriş yapıyorum sonra ekran kartı driverini tarıyor güncel mi diye altta yüklü driver çıkmıyor tekrar az önce yüklemiş olduğum 388.00 sürümünü indirmemi istiyor. Onu da indiriyorum her şey tamam restart istiyor bilgisayarımı restartlıyorum yine denetim masası yok yine nVidia Geforce Experience güncelleme istiyor sil baştan aynı şeyleri tekrar yaptırıyor. Cidden nVidianın driver sıkıntısından bıktım usandım. Bu sorunun çözümü nedir? Nasıl düzeltebilirim?

NOT - 388.00 ve ondan bir önceki sürümde bu sorunu yaşadım. Eski sürümleri yüklediğimde hiçbir sıkıntı olmuyor. Hatta şuanda 382 yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limsthehell -- 26 Ekim 2017; 21:11:40 >

• 382'de kalın bence son sürüm her zaman sıkıntılıdır.Bir alt 386 veya 387 bir hata vermemesi lazım ? Kurarken uyumluluk yapıp 8.1 olarak çalıştırın durumu görelim
  • carso kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevabınız için. Şuanda 385.69 sürümü yüklü, bir sorun yok. Uyumluluğu mutlaka deneyeceğim.
  • carso kullanıcısına yanıt
    Kurarken özelliklerden uyumluluğa girdim uyumluluğu Windows 8 yaptım fakat bu işletim sistemiyle uyumlu değildir hatası aldım.
  • limsthehell L kullanıcısına yanıt
    Son driverde bırakın ohalde yemedi :)
  • Bugün gelmiş olan 388.13 sürümü ile sorun fixlenmiştir. 388.00 sürümünde hala aynı sıkıntı var mıdır bilemem. Ama şuanda 388.13 sürümü restart sonrası veya GeForce Experience üzerinden bir sıkıntı yaşatmıyor. Kurulum yapacak olan arkadaşlara nVidia'nın kendi sitesinden işletim sistemini, sürümünü, ekran kartı modelini tek tek manuel seçerek driveri yüklemesi, kurulum sırasında 'Özel Kurulum'u seçerek 'Temiz Kurulum' seçeneğini işaretlemesi önerimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Driver
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.