Şimdi Ara

nvidia ekran kartı ile AOC monitör displayport no signal sorunu.(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni aldığım bilgisayarda display port monitör(AOC 24" G2460PF )-ekran kartına( GTX1070Tİ ) düzgün şekilde bağlı olmasına rağmen monitörde sürekli no signal sorunu veriyordu. İşin ilginç yanı monitör bazen açılıyordu.İlk başta sıkıntını kablolarda olduğunu düşündüm . Yeni kablo almama rağmen sorun düzelmedi. İnternette bununla alakalı bir çözüm bulamadım. En sonunda Güncel olan ekran kartı sürücüsünü(Nvidia 397.93- WHQL) bir önceki sürücüyle değiştirdim. Nvidia 397.93- WHQL sürücüsü displayportta sıkıntı yaratıyor. Nvidia'nın sayfasında bununla ilgili bir yazıda göremedim.Bu kadar uğraştım sizde uğraşmayın diye yazıyı yazdım.Selametle.



  • aynı sıkıntıyı yani dp kablosuyla veri görüntü alamıyorum.bazen alıyor kapatınca bidaha alamıyorum no signal geliyor.bende de olmasına ragmen kimseden bi cvb alamadım.kimseden mantıklı bir yardım alamadım.asus 1080 stirx ekran kartı aoc 24'' g2460pf asus b360 tuf gaming herseyi denedim herseyi ama bir sonuca bulamadım.kabloları çıkarıp takıyorum bazne geliyor bazen gelmiyor.kapatınca 1 saat sonr aa çtıgımda yine gelmiyor .monutoru tanıtıyorum kapatıp acınca yine genel pnp veriyor .tam çıldırmalık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan0462 -- 11 Kasım 2018; 13:29:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adnan0462

    aynı sıkıntıyı yani dp kablosuyla veri görüntü alamıyorum.bazen alıyor kapatınca bidaha alamıyorum no signal geliyor.bende de olmasına ragmen kimseden bi cvb alamadım.kimseden mantıklı bir yardım alamadım.asus 1080 stirx ekran kartı aoc 24'' g2460pf asus b360 tuf gaming herseyi denedim herseyi ama bir sonuca bulamadım.kabloları çıkarıp takıyorum bazne geliyor bazen gelmiyor.kapatınca 1 saat sonr aa çtıgımda yine gelmiyor .monutoru tanıtıyorum kapatıp acınca yine genel pnp veriyor .tam çıldırmalık.
    Merhabalar .Sorunun kaynağı AOC monitör. :)Senin gibi bende sıkıntının ekran kartından olduğunu sandım.Bendeki gtx 1070 ti yı değiştirttim . Yeni DP kablo aldım olmadı. Yani bir tek monitör kalıyor.Kesinlikle sıkıntı monitörde. Çözümü söylüyorum. Bilgisayarı her kapattığında Monitördeki power tuşunu da kapat.Bilgisayar uzun süre kapalı kaldığında, monitör açıksa yapman gereken şey monitörün power düğmesini kapatıp 3-4 saniye bekletip tekrar açman. Şu an sıkıntı yaşamıyorum .Ama tabi insanın canı sıkılıyor bu özelliklerdeki bilgisayarda böyle bir hata vermesi.AOC a mail atacağım sende at bence.




  • casper monitörde aynı sıkıntıyı yaşıyorum dp sürekli ekran gelip gidiyor ara ara nasıl çözdünüz sıkıntıyı acaba çözebildiniz mi
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı kapattığın zaman monitörün power düğmesinide kapat. Açtığında monitörğn power düğmesini aç bu şekilde herhangi bir sıkıntı olmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deneyeyim hocam teşekkürler
  • denedim olmadı hocam ya güç gidip geliyor galiba monitörden garantiye yollayayım en iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.